Ministrul Sporturilor s-a vaccinat! Ce a declarat Eduard Novak despre COVID-19

Ministrul Sporturilor s-a vaccinat! Ce a declarat Eduard Novak despre COVID-19
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Ministrul Sporturilor s-a vaccinat. Ce a declarat Eduard Novak despre COVID-19.

Ministrul Sporturilor, Eduard Novak, model pentru cetățeni!

Astăzi, la Spitalul Militar din București, Eduard Novak s-a vaccinat împotriva virusului COVID-19, dorind astfel să ofere un bun exemplu pentru toți cetățenii, în lupta cu pandemia globală de coronavirus:

“În calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, dar şi de sportiv, îi încurajez pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, dar nu numai, să se înregistreze pentru vaccinare şi să se imunizeze, imediat ce vor avea această ocazie, să îi îndemne pe cei apropiaţi să facă acelaşi lucru, dar şi să conştientizeze importanţa acestui gest”, a declarat Novak, conform paginii de Facebook a MTS.

Ministrul a declarat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, procedura simplă prin care a fost nevoit să treacă și îndemnul la responsabilitate din partea cetățenilor. Vaccinul, în concepția lui Eduard Novak, este singura soluție pentru a putea trece peste efectele negative ale pandemiei, care afectează fiecare aspect din viața unui individ, cât și lumea sportului.

Sportiv de performanţă, ministrul intenţionează să își continue cariera de ciclist paralimpic.

Sportul, metoda care te ajută să depășești mai ușor un impas medical!

După ce a preluat șefia ministerului, Eduard Novak a expus în nenumărate rânduri, impactul benefic pe care îl are sportul în viața unei persoane. Planul său are de gând să pună din nou România pe harta celor mai importante țări ca număr de medalii la competițiile internaționale, să atragă mai multe fonduri pentru promovarea sportului și să adopte o strategie de succes inspirată de la țările Occidentale.

În concepția sa, populația României trebuie să facă mai multă mișcare pentru a obține o formă fizică mai bună, iar o eventuală problemă medicală să fie depășită mai ușor:

“Trebuie să fim responsabili pentru noi înşine, pentru cei din jurul nostru, să transformăm anul 2021 într-unul al speranţei, al revenirii la normalitate. Putem învinge pandemia, dacă suntem uniţi, dacă suntem mai atenţi la sănătatea noastră în general. Să fim atenţi la modul în care ne alimentăm, să facem mişcare, să căutăm să avem o formă fizică şi mentală cât mai bună, astfel încât orice impas medical să fie, pe viitor, mai uşor de depăşit!”, a mai spus Novak.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a vaccinat anti-COIVD-19 miercuri, alături de ceilalţi membri ai Cabinetului Cîţu, la Spitalul Militar din Bucureşti.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!