Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului Australian Open în fața australiencei Ajla Tomljanovic. După ce a pierdut primul set, Simona a revenit excepțional și a câștigat meciul, scor final 4-6, 6-4, 7-5 pentru sportiva noastră.

Simona Halep a avut un meci neașteptat de greu în fața australiencei Ajla Tomljanovic. Dar rezistența fizică, și mai ales psihică, și-a spus cuvântul.

“Îmi va fi, cu siguranță, greu în următorul meci, e complicat să joc împotriva adversarelor care lovesc foarte puternic, dar trebuie să fiu puternic pe picioare și să mă concentrez pe jocul meu”, spunea Simona înaintea meciului din turul secund.

Și a fost un meci greu.

Australianca a atacat în forță, de la primele lovituri, urmărind parcă revanșa celui mai recent meci pierdut în fața Simonei, chiar în acest an, la Adelaide.

”În ultimul meci cu ea, am stat prea departe de teren și m-am trezit târziu. Am fost aproape să o înving la Cincinnati, acel meci încă mă bântuie. Am condus cu 3-0 în decisiv. E vorba despre cum gestionezi finalurile de meci, de a-ți impune jocul în momentele cheie, lucruri pe care Simona Halep reușește să le facă, de aceea se află în top de atât de mult timp”, declara Ajla Tomljanovic înaintea întâlnirii cu sportiva româncă din turul secund de la Australian Open.

Primul set i-a revenit înaltei australience de origine croată. Dar Simona a revenit spectaculos și a egalat la seturi, după un joc incredibil de echilibrat.

Setul decisiv a fost unul de infarct! Cele două jucătoare și-au împărțit schimburi lungi de mingi, breake-uri și re-break-uri, prelungind un meci fabulos, spre deliciul publicului aflat în tribune.

Cu sufletul al gură, iubitorii tenisului din întreaga lume au urmărit un final de meci intens, pe care Simona a reușit să și-l adjudece când poate mulți își pierduseră speranța. Mai ales că, la un moment dat, Simona era condusă în setul decisiv cu 5 la 2. Simona a reușit să-și stăpânească emoțiile și jocul și a revenit spectaculos!

O revenire excepțională a Simonei și o victorie impresionantă! Visul australian merge mai departe pentru Simona Halep!

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!