Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei Williams, americanca nu a reușit calificarea în finala Australian Open, fiind învinsă de nipona Naomi Osaka. Aceasta a dezvăluit la finalul meciului și secretul victoriei din semifinale.

Halep, înfrângere cu fruntea sus

Simona Halep a pierdut sfertul de finală de la Australian Open, fiind învinstă de Serena William în două seturi, scor final 6-3, 6-3.

După meci, Halep a recunoscut că Serena a fost mai bună.

”Da, a fost un meci greu. A jucat foarte bine și a meritat cu siguranță să câștige. Simt că serviciul nu m-a ajutat așa mult și de aceea nu am putut să măresc avantajul în setul doi. Nu am fost departe de ea în acest meci, dar ea a fost mai puternică în momentele cheie”, a explicat Simona înfrângerea suferită.

Mai mult, Simo a postat pe rețelele de socializare mesaje emoționant din care reiese că și-a încheiat parcursul la Australian Open cu fruntea sus.

“Câștig sau pierd, e întotdeauna o experiență nemaipomenită să joc contra Serenei Williams. Abia aștept să mă întorc anul viitor!”, a scris Simona Halep pe pagina personală de Twitter.

Halep, răzbunată de Osaka

Deși apreciată pentru forma excelentă, Serena Williams nu a reușit să acceadă în finala Australian Open din acest an. Drumul ei a fost oprit în semifinală de nipona Naomi Osaka.

Osaka a reușit să se împună în fața Serenei în doar o oră și 16 minute, scor 6-3, 6-4.

Finalul meciului a arătat clar că Osaka era superioară în joc și merita victoria, după câștigarea a 8 puncte consecutiv.

Astfel, Serena se oprește la 23 de titluri de Grand Slam obținute până în prezent, în timp ce Naomi este favorită pentru titlul din acest an al Autralian Open, unde o va întâlni pe Jennifer Brady, aflată la prima sa finală de Mare Șlem.

Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Așa cum era de așteptat, Osaka a fost întrebată după meci care a fost secretul victoriei sale în fața Serenei.

Nipona a reușit să provoace zâmbete cu răspunsul său.

”Nu știu care e secretul victoriei de azi, dar în aceste săptămâni am mâncat doar mâncare japoneză. Ieri am hotărât să mănânc mâncare grecească, iar Tsitsipas l-a învins pe Nadal. Mi-am spus că e un semn și trebuie să continui să mănânc mâncare grecească”, a spus Osaka la finalul meciului.

Se retrage Serena din tenis?

La finalul meciului, Serena a părăsit terenul de tenis cu un salut lung în fața publicului de la Australian Open. Gestul său a stârnit o serie de întrebări cu privire la o posibilă retragere a Serenei sau, cel puțin, cu privire la o ultimă participare la turneul australian, având în vedere că la următoarea ediție americanca ar avea peste 40 de ani.

Întrebată la conferința de presă dacă salutul de la finalul meciului înseamnă adio, Serena a oferit un răspuns scurt, apoi a izbucnit în lacrimi și a părăsit sala de conferințe.

”Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a fost reacția Serenei Williams.

La rândul său, Osaka a declarat că nu își dorește retragerea Serenei din tenis.

”Eu aș vrea ca Serena Williams să joace pentru totdeauna. Aici vorbește puțin copilul din mine”, a recunoscut nipona, care nu doar o dată a mărturisit că a urmărit-o pe Williams încă din copilărie.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!