Dan Petrescu și Mirel Rădoi rămân fără soluții! Cât durează recuperarea lui Denis Alibec

Dan Petrescu și Mirel Rădoi rămân fără soluții! Cât durează recuperarea lui Denis Alibec
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Dan Petrescu și Mirel Rădoi rămân fără soluții! Cât durează recuperarea lui Denis Alibec.

Denis Alibec nu va putea să se antreneze timp de 10 săptămâni!

Totul părea de vis pentru Dan Petrescu în Turcia, după ce Denis Alibec începea să revină la forma sa optimă de joc. În ultimul meci, jucătorul nostru a înscris o dublă împotriva fostei campioane a Turciei, dar a suferit o accidentare destul de urâtă, care necesită un timp îndelungat de refacere:

“A fost o teleconferință cu Denis Alibec, doctorul din Spania și staff-ul nostru tehnic și medical. Am fost încântați de ambiția lui Alibec de a reveni cât mai repede pe teren și de faptul că operația a avut succes. Perioada de recuperare este estimată la 10 săptămâni”, a fost anunțul oficialilor de la Kayserispor.

Jucătorul va rata meciurile din campionatul Turciei și pe cele din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar!

Atacantul român transferat de la Astra Giurgiu a fost operat de urgența o clinică din Spania, iar medicii i-au spus că are nevoie de o perioadă de recuperare de 10 săptămâni.
Prin urmare, Denis Alibec ratează partide importante la echipă de club, unde Dan Petrescu ar fi avut mare nevoie de el, dar și la naționala României. Duelurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar vor avea loc pe 25, 28 și 31 martie 2021.

Dacă Dan Petrescu a reușit să rezolve temporar această problemă, prin transferul atacantului de origine olandeză de la Viitorul Constanța, rămâne de văzut pe cine va prefera Mirel Rădoi în atacul echipei naționale.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!