Vești bune în sportul românesc! Fostă campioană olimpică la gimnastică, a devenit mămică pentru prima oară

Vești bune în sportul românesc! Fostă campioană olimpică la gimnastică, a devenit mămică pentru prima oară

Vești bune în sportul românesc! Fostă campioană olimpică la gimnastică, a devenit mămică pentru prima oară!

Monica Roșu a dezvăluit că luni, 8 februarie, a primit cea mai de preț medalie din viața sa, nașterea primului copil.

”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie!”, a scris fosta gimnastă pe pagina personală de Instragram.

În vârstă de 34 de ani, Monica Roșu a fost destul de secretoasă cu sarcina, recunoscând abia în luna a cincea că va deveni mămică. Sportiva a povestit că s-a bucurat de o sarcină ușoară, fără probleme, singurele emoții fiind legate de momentul marii întâlniri cu fetița sa.

Vestea a fost primită cu entuziasm de alte mari gimnaste ale țării noastre. Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Diana Bulimar sunt doar câteva dintre numele celebre care au felicitat-o pe proaspăta mămică.

Monica s-a logodit cu iubitul său Vlad în 2018. Împreună trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 8 ani, iar vestea că vor deveni părinți a fost cel mai frumos cadou primit într-un an dificil, dominat de pandemia de COVID-19.

“În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvantare”, a scris gimnasta pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, Monica a dezvăluit că a primit confirmarea că va deveni mămică în plină stare de altertă, la scurt timp după starea de urgență. Sportiva nu a dezvăluit însă numele pe care îl va purta micuța prințesă.

Monica Roșu este dublă campioană olimpică, obținând medalia de aur cu echipa și la sărituri la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. În același an, Monica a devenit și campioană europeană la sărituri. Însă, un an mai târziu, în urma unei accidentări, decide să se retragă din activitatea competițională. În ultima perioadă, proaspăta mămică a fost prezentatoare a știrilor sportive la televiziunea națională.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!