Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.

 

Membră a lotului olimpic al României, Larisa Iordache a încheput săptămâna cu prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus SARS-COV2.

Gimnasta a imortalizat momentul și a postat pe rețelele de socializare imagini din timpul vaccinării.

Totodată, Larisa a dezvăluit ce emoții a avut în timpul acestei experiențe și reacțiile ulterioare.

“Primul vaccin împotriva COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a scris Larisa Iordache pe pagina personală de Instagram.

Larisa a trecut și prin boala COVID-19

Larisa Iordache a trecut și prin boala determinată de COVID-19. Gimnasta a anunțat la sfârșitul lunii octombrie anul trecut că s-a infectat cu noul coronavirus.

”M-am izolat  acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală  fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul”, anunța la acea vreme gimnasta.

Larisa și-a revenit după perioada de izolare și a reușit performanțe extraordinare la Campionatul European de Gimnastică. Gimnasta a încheiat spectaculos Campionatul European cu 2 medalii de aur și 2 de argint.

Totodată, Larisa Iordache a ocupat și primul loc în clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2020, întocmit de Consiliul Asociaţiei Presei Sportive din România.

Larisa a fost lăudată recent și de conducerea Federației Române de Gimnastică.

”În Larisa am un mare sprijin, aşa cum Marian Drăgulescu este liderul lotului masculin, aşa, şi aici, Larisa este un model de ambiţie, de dăruire, de pasiune, de comportament în sală şi în competiţii, un lider pe care vă rog să-l urmaţi şi vă doresc din suflet să ajungeţi la performanţele ei”, a declarat Președintele Federaţiei Române de Gimnastică, Carmencita Constantin, la intrarea lotului feminin de gimnastică artistică al României în stagiul de pregătire de la Bucureşti.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!