Multiplă campioană la gimnastică, în pregătiri pentru Jocurile Olimpice, infectată cu COVID-19

Multiplă campioană la gimnastică, în pregătiri pentru Jocurile Olimpice, infectată cu COVID-19

Multiplă campioană la gimnastică, revenită în sală după trei ani de pauză și aflată în pline pregătiri pentru calificarea la Jocurile Olimpice, a anunțat că a fost testată pozitiv la COVID-19.

Gimnasta Laria Iordache a anunțat pe pagina personală de Facebook că a intrat în izolare pentru două săptămâni, după ce testul COVID-19 a avut rezultat pozitiv.

”Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă 😉! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei.  Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.”, a scris Larisa pe profilul său.

Larisa a anunțat că se simte bine și în acest moment are doar simptome ușoare, specifice unei răceli.

”M-am izolat  acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală  fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul”, a adăugat gimnasta.

Larisa Iordache anunțase cu doar câteva zile în urmă că se întoarce în competițiile de gimnastică după trei ani de pauză și trei operații la tendonul ahilian. Gimansta era pregătită de prima sa competiție după această perioadă lungă de recuperare, respectiv Campionatele Naționale de la Ploiești din luna noiembrie.

Gimansta speră să se refacă rapid după infectarea cu COVID-19 și să poată participa la Campionatele Naționale.

”Îmi pare foarte rău pentru aceasta veste… ajunsesem în formă,  gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni.  ViaȚa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se dea peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște ! Ceea ce vă doresc tuturor! PS… Sper să ne vedem la Naționale!”, a mai scris gimnasta Larisa Iordache în postarea pe pagina sa personală de Facebook.

Medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Larisa Iordache s-a refăcut după ce în 2017, la Campionatele Mondiale de la Montreal, a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng. După Naționalele de la Ploiești, Larisa Iordache intenționează să participe la Campionatele Europene din decembrie, de la Mersin, Turcia, iar în primăvara anului viitor la turneul de calificare la Olimpiadă, unde gimnasta din România care se va clasa cel mai bine la individual compus urmând să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate pentru 2021.

 

Distribuie:

Citeste si:

  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Ronaldo și Messi, tribut pentru Maradona. Legenda fotbalului argentini...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!