Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumită disciplină sportivă preferată, cât mai aproape de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pașaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!

DIRECTOR EXECUTIV: EDITOR COORDONATOR:
Virgil Munteanu Iuliana Roca
Sportghid.ro este editat de Fundația Nadia Comaneci
Distribuie:

Site administrat de Fundatia Nadia Comaneci

Calea Grivitei nr. 150, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@nadiacomaneci.eu

Contactati-ne:

(obligatoriu)

* Email-ul dvs nu va fi facut public.

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!