Larisa Iordache, prima declarație după succesul de la Europene. Ce i-a transmis Nadia Comăneci

Larisa Iordache, prima declarație după succesul de la Europene. Ce i-a transmis Nadia Comăneci
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Larisa Iordache a revenit spectaculos în gimnastica mondială cu un succes extraordinar la Europene. Imediat după succesul înregistrat, Larisa a transmis un mesaj pentru toți cei care au crezut în ea, dar și pentru cei care nu i-au dat prea multe șanse de reușită după o pauză atât de mare.

”Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauza … cu greu mai speram la o revenire, însă …

Ai nevoie de niăte oamnei care să creadă în tine. Asa cum au făcut-o antrenorii mei de la bun început. Nu au renunțat niciodată să creadă în mine, să mă susțină exact așa cum am eu nevoie. Și să îmi dăruiască bunătatea și dragostea lor față de gimnastică”.

Așa a început Larisa Iordache povestea pe pagina personală de Facebook, prin care a dorit să le mulțumească în primul rând antrenorilor pentru tot sprijinul și încrederea acordate, care au condus la această reușită.

Succes la Europene: 2 medalii de aur, 2 de argint

Larisa încheie Campionatul European cu 2 medalii de aur și 2 de argint și, la finalul unei competiții cu emoții până în ultima clipă, gimnasta noastră nu uită să mulțumească familiei care i-a fost mereu alături.

”Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zămbetul pe buze. Vă iubesc”, a scris Larisa.

Noua dublă campioană europeană și-a felicitat colegele de echipă, pe care le-a încurajat să creadă în visele lor și succesul viitor.

”Nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeți în voi, să munciți mult și să mergeți mai departe cu multă încredere. Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos”, a mai spus Larisa, prin mesajul transmis pe rețeaua de socializare.

Mesaj special de la Nadia Comăneci

Larisa Iordache le-a mulțumit și fanilor pentru susținerea arătată de când sportiva și-a anunțat reîntoarcerea în gimnastica mondială.

”Vă mulțumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre și cuvintele pe care mi le scrieți”, le-a transmis Larisa fanilor săi de pretutindeni.

Printre susținătorii săi se numără și marea noastră gimnastă care va rămâne în istoria gimnasticii mondiale ca prima sportivă care a obținut un 10 perfect la o Olimpiadă, însăși Nadia Comăneci.

Nadia a ținut să îi transmită un mesaj Larisei, subliniind succesul acesteia de la Europene.

”Felicitări, Larisa! Bravo ție! Revenire impresionantă!”, i-a transmis Nadia noii duble campioane europene, prin intermediul paginii personale de Facebook.

Nadia Comăneci nu a trecut cu vederea nici succesul lotului de junioare de la Campionatul European, care a obținut șase medalii de aur, din șase posibile.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!