Ashleigh Barty, prinsă încălcând regulile pentru care și-a certat colegii! Campioana a încercat să ofere o lecție de moralitate

Ashleigh Barty, prinsă încălcând regulile pentru care și-a certat colegii! Campioana a încercat să ofere o lecție de moralitate
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Ashleigh Barty, prinsă încălcând regulile pentru care și-a certat colegii! Campioana a încercat să ofere o lecție de moralitate.

Campioana a fost surprinsă fără mască în supermarket!

Se pare că regulile nu sunt făcute pentru toată lumea! În urmă cu câteva ore, sportiva din Australia, numărul unu în lume în clasamentul WTA, oferea o lecție de moralitate colegilor săi aflați în condiții stricte de carantină înainte de primul turneu de Grand Slam al anului, făcând apel la „respectarea dreptului la viață și sănătate al conaționalilor săi”:

“Noi, australienii, suntem foarte norocoși pentru că avem un turneu de Mare Șlem la noi acasă. Sprijinul fanilor australieni înseamnă enorm pentru mine și vreau de fiecare dată să am rezultate cât mai bune. Știu că anul acesta va fi diferit din multe puncte de vedere, dar sper să îi pot face mândri pe oamenii de aici. Condițiile din acest an sunt o provocare, cu siguranță. Și înțeleg frustrarea jucătorilor care au fost nevoiți să intre în carantină, dar trebuie să punem pe primul loc siguranța oamenilor din Melbourne și trebuie să ne asigurăm că sănătatea este prioritatea numărul unu. Oamenii din Victoria trebuie să fie în siguranță”, a declarat Barty pentru Herald Sun în această dimineață.

Sportiva Ashleigh Barty și-a făcut cumpărăturile într-o zonă din suburbiile orașului Melbourne, ignorând regulile sanitare stricte impuse pe toată suprafața statului Victoria privind obligativitatea purtării măștii de protecție.

Sportiva a declarat că totul a fost o „greșeală nevinovată”

Barty a preferat să rămână în Australia din considerente medicale, iar acum așteaptă să își facă reapariția pe teren, după 11 luni de absență, pe 29 ianuarie, la meciul demonstrativ organizat la Adelaide, unde îi va avea alături pe Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominik Thiem și Yannick Sinner (toți trimiși de organizatori la Adelaide într-un regim mult mai lejer de carantinare decât la Melbourne).

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!