Revenire spectaculoasă la Australian Open! Simona Halep nu se aștepta la așa ceva!

Revenire spectaculoasă la Australian Open! Simona Halep nu se aștepta la așa ceva!

Revenire spectaculoasă la Australian Open! Simona Halep nu se aștepta la așa ceva!

Modificările aduse turneului de la Australian Open!

Tenisul, la fel ca alte sporturi, a fost afectat din plin de pandemia de coronavirus. Și nu vorbim doar despre amânarea unor competiții. La Australian Open, spre exemplu, calificările au fost mutate în altă țară, sportivii sunt nevoiți să intre 14 zile în carantină, iar mai nou, organizatorii le-au impus participanților să-și aleagă un singur partener de antrenament.

Pe lângă Simona Halep, România va mai avea alte patru reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open: Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA), cu mențiunea că Sorana Cîrstea s-a retras de la turneul de la Abu-Dhabi din cauza unei accidentări la abdomen și nu se cunoaște încă disponibilitatea sa pentru viitoarea competiție.

Liderul mondial, Ashleigh Barty, vrea să se antreneze cu Simona Halep pentru turneul de Grand Slam!

 

Ashleigh Barty (24 de ani, numărul 1 WTA) va reveni pe teren la Australian Open, după aproape un an de pauză.

În vârstă de 24 ani, sportiva nu a mai disputat niciun meci oficial din februarie 2020, decizând să nu îşi apere titlul la Roland Garros şi, totodată, să nu participe la Openului Statelor Unite de la New York, într-un moment în care criza sanitară cuprindea întreaga planetă.

Liderul mondial i-a făcut o propunere interesantă Simonei Halep, înaintea primului Grand Slam al anului.

Întrebată cu cine ar prefera să se pregătească, jucătoarea născută în Ipswich, Australia, a răspuns prompt:

“Sim (n.r. – Simona Halep)! Ea scoate tot ce e mai bun din mine și de fiecare dată de distrăm pe teren”, a spus Barty, pentru tennis.com.

Ultima partidă disputată de Barty a fost pe 28 februarie 2020, în semifinalele turneului de la Doha, împotriva Petrei Kvitova. La ediția precedentă a Australian Open, liderul mondial s-a oprit în penultimul act, la fel ca Simona Halep. Primele două clasate în topul WTA s-au întâlnit de patru ori în circuit, sportiva din România adjudecându-și trei dintre dueluri.

Simona Halep nu și-a ales încă partenera de antrenament de la Australian Open

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!