Adversarii sportivilor români de la Australian Open! Tabloul calificărilor

Adversarii sportivilor români de la Australian Open! Tabloul calificărilor

Adversarii sportivilor români de la Australian Open! Tabloul calificărilor.

Au fost făcute public meciurile din timpul calificărilor pentru Australian Open!

Calificările vor avea loc în perioada 10-13 ianuarie, iar sportivii calificați pe tabloul principal vor călători apoi în Australia, unde vor petrece 2 săptămâni în carantină înainte de a participa la turneele premergătoare și la marele slam de la Melbourne.

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți pentru calificările de la primul turneu de Grand Slam al anului. Marius Copil este singurul român care încearcă să ajungă pe tabloul principal, în timp ce la feminin vom avea 6 jucătoare prezente în calificări.

Organizatorii Australian Open au anunțat tabloul calificărilor pentru primul turneu de Grand Slam din 2021. Contrar obiceiului, calificările nu se vor disputa în Australia, ci în Orientul Mijlociu: băieții vor juca la Doha, în timp ce fetele se vor duela la Dubai.
România are 7 reprezentanți în calificări: Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu, Laura Paar, Irina Bara, Gabriela Talabă și Jaquelin Cristian la feminin, respectiv Marius Copil la masculin.

Cu cine se vor lupta reprezentanții României

Marius Copil – Dane Sweeny (Australia-794 ATP)
Monica Niculescu – Francesca Jones (Marea Britanie-241 WTA)
Laura Paar – Maryna Zanevska (Belgia-252 WTA)
Mihaela Buzărnescu – Lara Arruabarrena (Spania-165 WTA)
Irina Bara – Yuki Naito (Japonia-184 WTA)
Gabriela Talabă – Chloe Paquet (Franța-187 WTA)
Jaqueline Cristian – Rebecca Marino (Canada-312 WTA)

Dacă vor trece de primul tur al calificărilor, Irina Bara și Gabriela Talabă se vor duela în turul secund, în timp ce Laura Paar cu Jaqueline Cristian ar putea ajunge să își dispute un loc la turneul de la Antipozi, dacă vor ajunge în ultimul act al calificărilor.

https://twitter.com/WTARomania/status/1347893475526717440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1347893475526717440%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurosport.ro%2Ftenis%2Faustralian-open-2021-s-a-stabilit-tabloul-calificarilor-adversarii-celor-7-romani-de-la-start_sto8059188%2Fstory.shtml

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!