Simona Halep, răsfățată la Australian Open! Cu ce vedetă va sta în carantina impusă înaintea turneului

Simona Halep, răsfățată la Australian Open! Cu ce vedetă va sta în carantina impusă înaintea turneului

Simona Halep, răsfățată la Australian Open! Cu ce vedetă va sta în carantina impusă înaintea turneului.

Simona Halep va petrece săptămânile obligatorii de carantină în Australia la Adelaide, în loc de Melbourne

Vești bune pentru Simona Halep! Primii trei jucători din ATP și primele trei jucătoare din WTA vor fi direcționați către Adelaide, nu Melbourne. De aceea, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem – din ATP, plus Asheligh Barty, Simona Halep și Naomi Osaka – din WTA, vor face această acomodare în Australia la Adelaide, orașul antrenorului Darren Cahill.

Noua locație a fost aleasă anul trecut pentru startul sezonului, unde Simona Halep a jucat în turneul de la Adelaide, reușind însă o singură victorie înainte de a fi învinsă de Aryna Sabalenka în sferturi.

Jucătorii care vor petrece 14 zile de carantină la Adelaide vor oferi și două meciuri demonstrative în acest oraș, pe 29 și 30 ianuarie, înainte de a se îndrepta spre Melbourne.
Simona Halep va participa și la unul dintre cele două turnee WTA 500 organizate la Melbourne în perioada 1-6 februarie (Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic):

„SUNTEM LA LIMITĂ CU NUMĂRUL DE PERSOANE CARE POT FI PLASATE ÎN CARANTINĂ ÎN MELBOURNE. AVEAM NEVOIE SĂ ELIMINĂM O PARTE DIN POVARĂ. DE ACEEA AM APELAT LA AUSTRALIA DE SUD. AU ACCEPTAT SĂ PRIMEASCĂ 50 DE PERSOANE ÎNTR-O “BULĂ”, CU CONDIȚIA CA ACEȘTI JUCĂTORI SĂ JOACE UN MECI DEMOSNTRATIV”, A DECLARAT CRAIG TILEY, DIRECTOR DE TURNEU AUSTRALIAN OPEN.

Obiectivele anului 2021 pentru Halep!

Programul competițional din 2021 a fost publicat de WTA, până la data de 11 iulie. Cu toate că are în continuare statut provizoriu, acesta oferă sportivilor o mai bună perspectivă în ceea ce privește programul pe care-l pot avea.
În afara decalării Australian Open-ului, deja confirmată de câteva săptămâni, unica absență, este cea a turneului de la Indian Wells.

Simona Halep a reușit să-și treacă în palmares nu mai puțin de trei trofee anul trecut: Dubai, Praga și Roma. Anul acesta, speră să se descurce şi mai bine:

“Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta. Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut”, a spus Simona Halep, care va debuta în noul sezon pe 31 ianuarie, la turneul WTA 500 de la Melbourne.

Anul trecut, campioana noastră s-a oprit în semifinale, acolo unde a fost eliminată de finalista Garbine Muguruza.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!