Adrian Ursea începe să fie contestat la Nice! De ce sunt nemulțumiți francezii

Adrian Ursea începe să fie contestat la Nice! De ce sunt nemulțumiți francezii
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Adrian Ursea începe să fie contestat la Nice! De ce sunt nemulțumiți francezii după cele trei meciuri oficiale disputate de echipa condusă de român.

Echipa din Ligue 1 condusă de Adrian Ursea, Nice, a pierdut în ultimul meci în fața celor de la Rennes

Meciul din această etapă din Ligue 1 a reprezentat o nouă dezamăgire în tabăra celor de la Nice. Antrenorul român nu a reușit încă să găsească o formulă norocoasă, iar echipa a pierdut trei puncte prețioase în fața celor de la Nice.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Niang, în minutul 28. Nice nu a reușit să întoarcă rezultatul.

A fost al treilea meci al lui Ursea la Nice, care nu reușește să obțină prima victorie în calitate de principal. Presa din Franța a evidențiat serie negativă a echipei, iar L’Equipe scrie că schimbarea lui Patrick Vieira cu tehnicianul român “nu are efectul dorit”.

„Cu Vieira marca măcar un gol. N-are efectul dorit”

„Dacă Rennes și-a încheiat seria fără victorie, Nice a ajuns la patru meciuri consecutive fără succes, în campionat, după eșecurile cu Monaco (1-2) și Dijon (1-3), plus remiza cu Reims (0-0). Schimbarea antrenorului nu a avut efectul dorit. Adrian Ursea tot nu reușește să câștige cu Nice. Pe lângă cele opt meciuri consecutive fără victorie (n.r – în toate competițiile) sau cele cinci înfrângeri succesive acasă, Nice înregistrează încă o serie proastă, una care coincide cu instalarea lui Adrian Ursea. Pentru al treilea său meci pe bancă, echipa nu a reușit să marcheze, în condițiile în care Nice a marcat cel puțin un gol în fiecare meci de la începutul lunii octombrie, până la demiterea lui Patrick Vieira. În această duminică, lipsa de varietate din ofensivă a fost evidentă împotriva unei echipe care nici ea nu se află în cea mai bună formă”, au notat cei de la Le Figaro.

În urma acestui rezultat, Nice se află pe locul 12 în Ligue 1, cu 18 puncte strânse în primele 13 meciuri. În runda următoare, formația lui Adrian Ursea va evolua pe terenul lui Nimes, miercuri, de la ora 20:00.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!