Vești bune din handbal! SCM Râmnicu Vâlcea a reușit o victorie incredibilă

Vești bune din handbal! SCM Râmnicu Vâlcea a reușit o victorie incredibilă

Vești bune din handbal! SCM Râmnicu Vâlcea a reușit o victorie incredibilă.

Echipa noastră a reușit să învingă dubla campioană a Europei!

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost, scor 25-23, a fost o restanță din etapa a șaptea a grupei B, meci care a fost amânat din cauza problemelor legate de COVID. Echipa din România a reușit astfel să obțină o victorie extrem de importantă, având în vedere cotele celor două echipe.

Asistăm astfel la a doua victorie consecutivă în Grupa B a Ligii Campionilor, iar în urma acestui rezultat, echipa pregătită de Florentin Pera și-a consolidat locul 6.

În urmă cu trei zile, SCM Râmnicu  Vâlcea a învins Podravka Koprivnica cu scorul de 27-2.  Înaintea acestei confruntări, campioana Muntenegrului avea 3-0 la meciurile directe în ultimele două sezoane.

Lider neînvins în grupa B este chiar deținătoarea trofeului, Gyor ETO (17 puncte).

Formula de start și marcatoarele în meci

SCM Rm. Vâlcea – Buducnost Podgorica 25-23 (14-10)

Batinovic, Hosu, Ciucă; Liscevic 5, Gonzalez 5, Aardahl 3, Minevskaja 6, Lopez 2, Florică 2, Trifunovic, Nikolic, Dăscălete, Elghaoui 2, Bucur, Stamin, Lupei

Attingre, Arenhart; Radicevic 6, Pineau 6, Vukcevic 2, Ramusovic 2, Mehmedovic 5, Pavicevic, Grbic 1, Dzaferovic 1, Popovic, Kadovic, G. Marsenic, A. Marsenic, Gugac.

SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe locul 6 în grupă, cu 4 puncte, iar Buducnost, cu 8 puncte, este pe locul 5

Declarațiile antrenorului echipei noastre:

„Echipa a jucat la un nivel foarte înalt în Liga Campionilor. Am avut atitudine, am avut o apărare de fier. Mă bucur că am legat trei victorii în ultima săptămână (n.r. una în Liga Florilor), dar mai avem multe meciuri de disputat și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Avem un moral bun și mergem mai departe cu încredere”, a declarat Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea.

Rămân în continuare de jucat restanţele cu Borussia, din etapele a 6-a şi a 9-a. Prima dintre acestea este programată pe 9 februarie, iar a doua e încă în dezbaterea EHF. Pe lângă acestea, oltencele mai au de jucat meciul cu cu Podravka, din etapa a 4-a, însă nici această restanță nu a fost încă programată.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!