Valentin Mihăilă, cel mai bun om de pe teren! Viitor strălucit pentru tânărul jucător român

Valentin Mihăilă, cel mai bun om de pe teren! Viitor strălucit pentru tânărul jucător român

Valentin Mihăilă, cel mai bun om de pe teren! Viitor strălucit pentru tânărul jucător român.

Valentin Mihăilă a obținut cea mai mare notă din echipă în meciul contra celor de la Lazio!

Un singur jucător a primit o notă mai mare decât Mihăilă. Parolo, mijlocașul central al lui Lazio care a marcat primul gol a fost notat cu 7.

Evoluția fostului fotbalist al Craiovei, care a avut și o bară în prima repriză, pe lângă golul marcat, a fost notată cu 6,5 de către jurnaliștii celebrei publicații.

Mihăilă a jucat până în minutul 90+2 și a înscris în minutul 83. Pentru Lazio au marcat Parolo ’23 şi Colombi ’90 (autogol). În sferturile de finală, Lazio Roma va întâlni Atalanta.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt.

Laudele primite de Valentin Mihăilă după ce a înscris primul gol în tricoul celor de la Parma!

Jucătorul de 20 de ani a înscris primul său gol pentru Parma, după patru meciuri jucate în Italia. Mihăilă a fost transferat de la Craiova pentru opt milioane de euro.

Constantin Schumacher, fostul antrenor secund al lui Corneliu Papură la Universitatea Craiova, îl laudă pe Mihăilă:

 „E un băiat foarte ambițios, un copil care își dorește să își atingă obiectivele, după cum l-am cunoscut eu, cum l-am perceput eu, când eram antrenor secund. Îmi plăcea foarte mult că își dorea ca după fiecare antrenament el să mai rămână să mai facă niște lucruri. Asta e foarte impoartant pentru jucător, că își dorește să atingă un anumit nivel”.

Partida pierdută de Parma în Coppa Italia, contra lui Lazio, a fost primul meci în care Valentin Mihăilă a primit doar laude de la jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport:

„Forțează încă din prima repriză. Avertizează Lazio cu o bara transversală, apoi introduce mingea în poartă pentru 1-1 și încearcă să dea lovitura”, a fost caracterizarea românului din Gazzetta dello Sport.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!