Transfer important reușit de Dinamo! Ce jucător s-a întors la echipă

Transfer important reușit de Dinamo! Ce jucător s-a întors la echipă
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Transfer important reușit de Dinamo! Ce jucător s-a întors la echipă.

Steliano Filip s-a întors la Dinamo!

Fanii lui Dinamo au dat lovitura prin aducerea fundașului stânga Steliano Filip!

Fundașul cu șapte meciuri în naționala României a semnat un contract valabil până în vara anului 2023 cu Dinamo. Ultima oară a evoluat în prima ligă din Grecia, iar acum Steliano Filip revine după 3 ani la Dinamo București, clubul la care a terminat junioratul și a cunoscut performanța pe plan intern

Steliano Filip (26 de ani) s-a întors la Dinamo, după cum au anunțat fanii. Fundașul a fost prezentat oficial ca noul jucător al echipei din ”Ștefan cel Mare”:

„Steliano Filip a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la 30 iunie 2023 și este noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial al clubului.

A cucerit două trofee în tricoul alb-roșu, Supercupa României (2012) și Cupa Ligii (2017), se arată în comunicatul emis de club.

În baza contractului de împrumut către club în valoare de un milion de lei, suporterii au virat mai departe banii în contul clubului și astfel Steliano Filip a semnat cu Dinamo pentru următorii doi ani și jumătate!

Acesta a mai evoluat la echipă între 2012 și 2018, timp în care a strâns 153 de meciuri, a marcat de șase ori și a oferit zece pase decisive. În 2018, acesta a fost vândut de clubul patronat atunci de Ionuț Negoiță în Croația, la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro.

300.000 de euro este cota de piață a fundașului care a mai jucat în România pentru Dunărea Călărași, Viitorul, Avicola Buziaș și FC Maramureș.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!