Problemele lui Dinamo răsună peste hotare. Mesajul unei legende a fotbalului european pentru suporterii dinamoviști

Problemele lui Dinamo răsună peste hotare. Mesajul unei legende a fotbalului european pentru suporterii dinamoviști
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Problemele lui Dinamo răsună peste hotare. Mesajul unei legende a fotbalului european pentru suporterii dinamoviști.

Dinamo are parte de susținere și pe plan internațional!

Situația de la Dinamo nu pare să aibă o rezolvare. Fanii au dat exemplu de o mobilizare extraordinară în lupta pentru salvarea clubului, dar datoriile și lipsa unei susțineri financiare pe termen lung își spun cuvântul categoric la echipă.

Suporterii sunt cei care încearcă să salveze clubul, iar acest fapt este comparat cu devotamentul suporterilor lui FC Liverpool pentru echipă. Recent, Alan Kennedy, cel care a evoluat timp de șapte ani în tricoul lui Liverpool, în perioada 1978-1985, a ținut să ofere încurajări pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Mesajul lui Alan Kennedy

Alan Kennedy îi sfătuiește pe suporterii roș-albilor să rămână uniți:

„Vă salut, sunt Alan Kennedy, fostul jucător al lui Liverpool. Acest mesaj este pentru toți suporterii lui Dinamo București, fanii din toată lumea. vreau să vă urez toate cele bune. Îmi amintesc jocul din 1984 și cât de impresionanți au fost suporterii, deși Liverpool a câștigat Cupa Campionilor Europeni în acel an. Vă urez toate cele bune, să fiți uniți. Știu că treceți printr-o perioadă grea, dar trebuie să fiți uniți și sunt sigur că în final totul va fi bine. Așa cum spunem noi, în Liverpool, «You’ll never walk alone». Să sperăm că aceasta va fi situația și nu veți merge singuri și veți fi răsplătiți”, a spus Kennedy, în mesajul său.

Previziunile lui Ciprian Marica cu privire la situația clubului

Ciprian Marica este de părere că cineva încearcă să o bage în faliment pe Dinamo:

„Am avut o discuție cu Cortacero după sărbători. De atunci nu mai știu absolut nimic, au dispărut pur și simplu. Ce este de apreciat este sacrificiul și implicarea suporterilor care nu lasă această echipă să moară. Suporterii sunt singurii care se opun. Nu pot să îmi imaginez Dinamo plecând din Liga 4, deși ar putea fi mai sănătos așa. Mi se pare că cineva parcă vrea să îngroape această echipă. Singurul om care ar putea să schimbe situația de acolo este Ionuț Negoiță. El știe exact ce înțelegere a făcut cu spaniolii, iar el nu ajută cu nimic, nu face nimic. Știu oameni care ar vrea să investească la Dinamo, să vină alături de suporteri, dar nu sunt lăsăți. Îi cer public domnului Negoiță sa facă ceva pentru că știu că poate!”, a declarat Ciprian Marica, la PRO X.

Ciprian Marica este conștient de nevoia unei reconstrucții la echipă, însă o posibilă retrogradare în Liga 4 și un nou început este privit cu suspiciune de fostul internațional.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!