Sorana Cîrstea a primit interzis la antrenamente! Sportiva este îngrijorată

Sorana Cîrstea a primit interzis la antrenamente! Sportiva este îngrijorată
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Sorana Cîrstea este printre sportivii care au călătorit cu avionul în care a fost depistată pozitiv cu COVID-19 o persoană. Situația de la Melbourne a scăpat puțid de sub control, mulți sportivi primind interdicție pentru antrenamente și băgați în izolare.

 

 

Încă nu a fost dezvăluit numele persoanei care a fost depistată cu noul noronavirus, dar din nefericire, sportiva noastra va fi bagată în izolare două săptămâni în camera de hotel, fără a avea posibilitatea de a se antrena înainte de turneu.

 

 

Sorana se confruntă cu mari probleme înainte de Australian Open, ținând cont va avea interzis la antrenament în următoarele 14 zile. În aceeași situație se mai află și alte jucătoare de top, cum ar fi: Bianca Andreescu (Canada), Angelique Kerber (Germania) – cea care trebuia să îi fie parteneră de antrenament lui Cîrstea pe durata carantinei, Svetlana Kunetsova (Rusia), Ons Jabeur (Tunisia), Marta Kostyuk (Ucraina), Belinda Bencic (Elveția) sau Maria Sakkari (Grecia).

Sorana Cîrstea are interzis la antrenament timp de două săptămâni

„Din păcate avem vești proaste! Tocmai am fost informați de către autoritățile sanitare că o persoană aflată la bordul avionului EY8004, venit vineri de la Dubai, a fost testată pozitiv după aterizarea la Melbourne. Am fost informați că toți sportivii care au călătorit cu acest avion vor fi nevoiți să se izoleze total timp de două săptămâni”, au transmis organizatorii australieni.

 

Sorana Cîrstea a călătorit cu respectivul avion, alături de colega care i-a fost desemnată parteneră de antrenament, Angelique Kerber. Este al doilea charter, cu sportivi sosiți la Melbourne, în care au apărut cazuri de coronavirus, după cel venit de la Los Angeles, cu Victoria Azarenkam Sloane Stephens, și alți 22 de tenismeni la bord. Restul sportivilor vor avea dreptul la 5 ore de antrenament pe terenul de tenis, în fiecare zi.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!