Simona Halep joacă vineri primul meci din 2021! Pe cine are Simo ca adversară

Simona Halep joacă vineri primul meci din 2021! Pe cine are Simo ca adversară
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Simona Halep se pregătește intens pentru primul turneu de Grand Slam din acest an, Australian Open. Dar sportiva noastră va juca primul meci din acest an înainte de turneul australian. Meciul va avea loc vineri, iar Simo va avea o adversară redutabilă.

Simo și-a aflat adversara din primul meci al anului 2021

Înainte de Australian Open, Simo va participa la turneul demonstrativ ”A Day at the Drive”, organizat vineri, 29 februarie, la Adelaide în scop caritabil, cu participarea unor nume mari din sportul alb mondial, printre care Novak Djokovic și Serena Williams.

Simona Halep va juca în cadrul turneului în fața liderului WTA, australianca Ashleigh Barty.

Meciul dintre ocupantele primelor două poziții în topul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis se va desfășura imediat ce se va încheia partida dintre Rafael Nadal și Dominic Thiem.

Cele două mari sportive s-au mai întâlnit anterior de patru ori în circuitul WTA, Halep având 3 victorii în fața australiencei.

Alte meciuri anunțate pentru același turneu vor avea loc între Novak Djokovic și Jannik Sinner, si între Naomi Osaka și Serena Williams.

După meciul din cadrul turneului demonstrativ caritabil, Simo va pleca la Melbourne unde va participa atât la turneul WTA 500, care începe în 31 ianuarie, dar și la turneul de Grand Slam Australian Open, programat pentru 8 – 21 februarie.

Irina Begu, meci bonus

Irina Begu va juca alături de Simona, în cadrul turneului demonstrativ de vineri.

Irina Begu o va întâlni pe Venus Williams într-un meci bonus, care va dura doar un set. Cele două sportive s-au mai întâlnit anterior doar o dată, victoria revenindu-i după trei seturi americancei.

Irina Begu este partenera de antrenament a Simonei în perioada de carantină impusă înainte de Australian Open.

”Partenerul meu de antrenament pentru cele două săptămâni de la Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietenă Irina Begu”, scria în urmă cu câteva zile Simo, pe o rețea de socializare.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!