Scandalul dintre Neymar și Gonzalez continuă! Replici acide la adresa brazilianului

Scandalul dintre Neymar și Gonzalez continuă! Replici acide la adresa brazilianului
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

După scandalul din septembrie anul trecut, când Neymar și Gonzalez s-au amenințat, mai, mai să se bată, aceștia s-au întâlnit miercuri în meciul din Trofeul Campionilor. Fotbaliștii de la PSG, respectiv Marseille, au fost tensionați și de această dată.

Și în partida de miercuri seară, Neymar și Alvaro Gonzalez ș-au contrat și au fost la un pas de încâierare pe teren, însă lucrurile au continuat după încheierea partidei pe rețelele de socializare, unde am putea spune că fotbaliștii au cam exagerat.

 

Cuvinte grele la adresa lui Neymar

Conflictul dintre Alvaro Gonzalez și Neymar Jr. continuă. Spaniolul a vrut să-l lovească pe teren și apoi l-a numit „gunoi” pe brazilian
Fundașul spaniol Alvaro Gonzalez l-a numit „gunoi” pe vârful brazilian Neymar jr. pe contul acestuia de Twitter, după ce echipele celor doi fotbaliști s-au duelat în Trofeul Campionilor Franței.

Noul boss al lui PSG, Mauricio Pochettino, a câștigat primul său trofeu cu echipa pariziană, grație golurilor marcate de Icardi șI Neymar, în vreme ce Dimitri Payet a înscris reușita de onoare pentru cei de la Marseille.

Conflictul dintre Gonzalez și Neymar este unul destul de vechi, cu începuturile în septembrie, atunci când brazilianul a fost eliminat, după ce l-a lovit cu palma în cap pe adversarul său de la Marseille. Cei doi jucători s-au contrat de câteva ori și în partida de miercuri, cu Gonzalez care l-a faultat în câteva rânduri pe fotbalistul PSG-ului, într-unul dintre incidente spaniolul punându-și mâinile pe fața sud-americanului.

După meci, brazilianul a postat o fotografie pe contul său de Twitter cu trimitere directă la Gonzalez, care nu a stat pe gânduri și i-a dat replica rivalului său de la PSG: „Părinții mei m-au învățat să scot întotdeauna gunoiul afară”.

Rămâne de văzut dacă forurile din Ligue 1 vor lua măsuri după noul conflict verbal care îi are ca protgoniști pe Gonzalez și pe Neymar.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!