Roger Federer spune adio tenisului în acest an

Roger Federer spune adio tenisului în acest an

Roger Federer spune adio tenisului în acest an, indiferent de reluarea în această toamnă a turneelor ATP.

Roger Federer nu va putea juca tenis mai devreme de începutul anului viitor, din cauza unei operații suferite la genunchi la începutul acestui an.

Deși sportivul spera să se refacă în această perioadă, profitând de suspendarea turneelor, starea sa de sănătate nu îi va permite să revină pe teren, chiar dacă se va decide reluarea turneelor ATP în această toamnă.

După analize suplimentare precedate de operația suferită la genunchiul drept, Roger Federer a anuțat că nu se va putea întoarce în circuitul ATP decât cel mai devreme anul viitor.

Roger Federer a jucat ultimul meci oficial în semifinala de la Australian Open 2020, unde fost învins de sârbul Novak Djokovic cu scorul final de 6-7, 4-6, 3-6.

Roger Federer s-a bucurat de aplauzele fanilor, ultima oară în acest an, pe 7 februarie, când împreună cu Rafael Nadal a jucat un meci demonstrativ pe stadionul din Cape Town, la care a asistat un număr record de spectatori.  51,954 de iubitori de tenis i-au susținut pe cei doi mari jucători de tenis.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!