Razvan Lucescu s-a înscris în programul ”Doar Dinamo București”

Razvan Lucescu s-a înscris în programul ”Doar Dinamo București”

Antrenorul clubului saudit Al Hilal, Răzvan Lucescu, s-a înscris în programul socios “Doar Dinamo Bucureşti”, anunţă asociaţia suporterilor dinamovişti “Peluza Cătălin Hîldan” pe contul oficial de Facebook, citat de Agerpres.

“Sângele apă nu se face! Răzvan Lucescu, Elita DDB… şi mai mult decât atât. Mircea Lucescu a format oameni. Nu doar fotbalişti şi antrenori, ci şi caractere. Unul dintre oameni este Răzvan. Cel care a păşit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ştefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal. Primii paşi în viaţă şi primii paşi în fotbal. Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Şi într-o zi va intra pe aceleaşi porţi, alături de cel care l-a purtat pentru prima dată pe umeri, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo. Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale”, se menţionează pe site-ul de socializare citat.

“Ştefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparţine toată copilăria şi adolescenţa lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo. Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo. Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne indiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Şi ne-a mai spus că se înscrie ca Elita, cu 1948 de euro/an, dar că acesta e doar începutul. Vor fi surprize şi mai mari”, se mai precizează în mesaj.

Asociaţia Suporterilor “Peluza Cătălin Hîldan” a cumpărat în luna februarie a acestui an 10,06% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios “Doar Dinamo Bucureşti” (DDB). Numărul membrilor DDB este în prezent de 6.357, suma strânsă de aceştia din abonamente ridicându-se până acum la 1.876.810 lei.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!