Radu Drăgusin alături de Ronaldo și Chellini! Cum au sărbătorit fotbaliștii lui Juventus

Radu Drăgusin alături de Ronaldo și Chellini! Cum au sărbătorit fotbaliștii lui Juventus
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Supercupa cu numărul nouă a fost adăugată de cei de la Juventus în palmaresul impresionant pe care îl dețin.

În urma partidei dintre Juventus și Napoli, în care Bătrâna Doamna s-a impus în fața celor de la Napoli cu scorul de 2 la 0, echipa lui Ronaldo a câștigat Supercupa Italiei.

Golurile care au adus victoria au fost marcate de Cristiano Ronaldo și Alvaro Morata în cea de-a doua repriză.

 

Acesta a fost primul trofeu cucerit sub comanda lui Andrea Pirlo dar și primul mare succes al lui Radu Drăgușin la clubul din Torino. Chiar dacă nu a fost introdus de Pirlo pe parcursul partidei, antrenorul alegând să meargă până la final pe formula clasică Chiellini-Bonucci, Drăgușin a sărbătorit alături de colegii săi în vestiar. Printre aceștia, Cristiano Ronaldo și Chiellini.

CRISTIANO RONALDO, CEL MAI BUN

După 0-0 la pauză, Juventus a ieșit mult mai montată de la vestiare și a început să controleze clar partida. Același Ronaldo a ieșit la rampă la jumătatea reprizei a doua și a marcat cu un șut din careu.

Dar nu a fost orice gol. A fost golul cu numărul 760 din cariera lui CR7, cu care a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului (în meciurile oficiale). Starul portughez l-a depășit în ierarhia all-time pe Josef Bican.

Lozano a trecut pe lângă egalare în minutul 90+5, când șutul său trimis la firul ierbii a fost respins salvator de goalkeeper-ul lui Juventus. Alvaro Morata a risipit orice urmă de emoție venită din tabăra “bianconerilor” la faza următoare. Atacantul iberic a scăpat singur cu portarul Ospina și l-a învins cu mult calm.

Declarația lui Ronaldo

“SUNT FOARTE FERICIT DUPĂ CE AM CUCERIT AL PATRULEA TROFEU ÎN ITALIA… NE-AM ÎNTORS! ACEASTA ESTE JUVENTUS PE CARE O IUBIM, ESTE ECHIPA ÎN CARE AVEM ÎNCREDERE ȘI ACESTA ESTE SPIRITUL CARE NE VA ADUCE VICTORIILE PE CARE NI LE DORIM. FELICITĂRI, BĂIEȚI! FINO ALLA FINE!” a spus Cristiano Ronaldo la finalul partidei.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!