Pablo Cortacero vine cu noi amenințări! „Toate actele semnate sunt ilegale”

Pablo Cortacero vine cu noi amenințări! „Toate actele semnate sunt ilegale”
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Pablo Cortacero vine cu noi amenințări! „Toate actele semnate sunt ilegale”.

Investitorul iberic a venit cu planuri mari în “Ștefan cel Mare”, dar a dezamăgit întreaga suflare dinamovistă. Cortacero nu a virat vreun euro în conturile jucătorilor începând din momentul sosirii, în vară, motiv pentru care mulți dintre ei au și plecat.

Acționarul a declarat că este recunoscător suporterilor pentru că ajută financiar echipa, dar amenință că tot ce a semnat Constantin Eftimescu, noul președinte al Consiliului de Administrație, este “ilegal”.

Prin intermediul unui document, Cortacero a solicitat revocarea tuturor deciziilor luate de Eftimescu în ultimele zile în “Ștefan cel Mare”, inclusiv demiterea lui Șerdean.

Pablo Cortacero amenință cu măsuri legale împotriva noului director al Consiliului de Administrație

În cele din urmă, Cortacero a ieșit în public și a vorbit despre situația actuală din “Ștefan cel Mare”:

“Eu sunt recunoscător fanilor că ajută cu bani clubul, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. Eftimescu nu poate fi președinte. Tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal și va avea consecințe penale. Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal. Eu sunt de acord că ne ajută financiar, că fac anumite plăți, dar acești bani li se vor înapoia, pentru că sunt cu titlu de împrumut”, a spus Pablo Cortacero, pentru Fanatik.

Cortacero a dezvăluit că nu va vinde clubul Dinamo:

“Da, am avut propuneri din Turcia, din Arabia Saudită (n.r. – de a vinde clubul), DDB a vrut să le dau acțiunile. Dar nu voi vinde clubul, chiar dacă ofertele erau bune din punct de vedere financiar. De investitorul lui Țălnar nu știu nimic, asta a apărut în presă, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. Eu oricum le-am spus tuturor că clubul nu este de vânzare! Noi vrem să facem lucrurile să funcționeze, nu să vindem și nici să falimentăm clubul. Vreau să intre odată banii și să se vorbească de acum doar de fotbal”, a mai declarat acționarul spaniol.

Mai nou, Cortacero a fost îndepărtat de fanii-acționari din postul de președinte al Consiliului de Administrație, însă ibericul nu a acceptat decizia respectivă. De asemenea, acționarul spaniol n-a fost de acord nici cu demisia lui Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al clubului.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!