Nouă descoprire la FCSB! Becali crede că se va îmbogăți

Nouă descoprire la FCSB! Becali crede că se va îmbogăți

Nouă descoprire la FCSB! Becali crede că se va îmbogăți. Becali a revenit la sentimente mai bune față de Moruțan Olimpiu, jucătorul de 20 de ani, după ce l-a făcut ”praf” în urmă cu aproximativ o săptămână și susține că l-a certat pentru ”că-l iubește”.

Va fi cea mai mare marfă de export a României, după Hagi. De Moruțan vorbesc. Pe el îl voi vinde pe cei mai mulți bani. Dupa meciul cu CFR eu am fost suparat și am zis să fac niște glume, să ne distrăm, să ne mai destindem.

Am glumit cu peștele și cu alea. Eu îl iubesc pe Moruțan. El și-a luat casă la Cluj, pentru părinți, are casa și aici. Am grijă de cei pe care vreau să iau bani”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

 

El e prințul de la FCSB

 

Finanțatorul FCSB i-a transmis acestuia, prin intermediul impresarului, să stea liniștit pentru că nu este supărat pe el.

”Eu îl cert pe cel ce îl iubesc. Eu îl iubesc și de aia îl cert. El e prințul de la FCSB”, spunea Becali acum câteva zile.

 

Ce spune Olimpiu Moruțan despre mașina de 100.000 de euro

Olimpiu Moruțan susține că nu pune mare preț pe acea mașină, la care se gândea chiar să renunțe.

”Am văzut, nu e nicio problemă, mașina nu a fost 100.000 de euro, impresarul meu s-a ocupat de asta. Să știți că nu dorm în mașină, am o casă și vreau să îmi mai iau și altceva. Nu mă interesează ce se spune, vreau să ajung și eu fotbalist”, a spus Olimpiu Moruțan la finalul meciului dintre Voluntari și FCSB, scor 1-2.

De la ce a pornit totul! Becali a dezvăluit că Moruțan și-a luat mașină de 100.000 de euro

Totul a pornit după meciul dintre CFR și FCSB, scor 1-0. Gigi Becali, fiind supărat că echipa sa a pierdut, l-a scos țap ispășitor pe Olimpiu Moruțan și l-a făcut praf pe tânărul mijlocaș.

”Nu-i fac praf, spun adevărul. I-am spus impresarului lui Moruțan, îi cumperi tu mașină de 100.000? Păi de la mașina n-a mâncat, el are Seria 8, un BMW. Moruțan, să se mai plimbe cu mașina aia de 100.000, de pește, să stea rezervă”, a tunat Becali după meciul cu ardelenii.

15 meciuri, două goluri și 5 pase de gol are Moruțan pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. 900.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.com.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!