Mutu a iesit de pe lista antrenorilor pentru CFR! Cine este noul favorit

Mutu a iesit de pe lista antrenorilor pentru CFR! Cine este noul favorit
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret a României, nu va fi numit antrenor la CFR Cluj. Nici Vasile Miriuță, 52 de ani, nu va reveni în Gruia, deși părea favorit pentru a-l succede pe Dan Petrescu (52). Ultimul apărut pe lista patronului este Edward Iordănescu (42 de ani).

 

Pentru că Iordănescu jr. mai negociază și cu un club străin, CFR Cluj are și solții de backup. Una dintre ele o constituie Jorge Costa, portughezul pe care Gaz Metan l-a instalat recent. Totuși, n-ar fi exclus nici ca echipa să continue cu „interimarii” Valeriu Bordeanu și Costin Curelea până în ianuarie. Cei doi ar trebui să se ocupe de echipă timp de 6 partide.

După ce au renunțat la ideea de a-i aduce pe Adrian Mutu sau Vasile Miriuță, oficialii lui CFR Cluj s-au reorientat către un tehnician care a mai antrenat în Gruia.

Odată ce șansele ca Adrian Mutu să devină antrenorul lui CFR Cluj au devenit inexistente, numele lui Vasile Miriuță a apărut în prim-plan, însă în cele din urmă ardelenii au renunțat și la ideea aducerii lui „Tati”. Conducerea lui CFR continuă să caute un antrenor și sunt șanse mari ca alegerea să fie făcută până la finalul săptămânii.

Neluțu Varga, patronul campioanei și cel mai mare admirator al lui Mutu, s-a răzgândit cu privire la angajarea „Briliantului” după ce s-a sfătuit cu mai multe persoane apropiate! S-a orientat spre Vasile Miriuță, liber de contract.

Vasile Miriuță (52 de ani), care a mai antrenat-o pe CFR Cluj în două rânduri, devine astfel favorit pentru a prelua echipa. „Tati”, cel mai recent la CFR între iunie 2016 și iunie 2017, este pe placul jucătorilor și ai acționarului minoritar Ștefan Gadola. Acesta are avantajul de a cunoaște clubul și o parte dintre jucători, astfel că ar putea să se descurce bine pe termen scurt.

De altfel, Vasile Miriuță e de câteva zile la Cluj și este pregătit pentru eventuale tratative. La ultimul său mandat pe banca lui CFR, Miriuță a câștigat 20 de partide, a făcut de 9 ori egal și s-a văzut învins de 13 ori.


CFR va avea parte de un program infernal în luna decembrie, care începe joi, cu un meci crucial în Europa League împotriva celor de la ȚSKA Sofia, și va continua cu derby-uri în Liga 1, cu FCSB, Dinamo și Craiova. La meciul cu ȚSKA, pe banca ardelenilor vor sta Costin Curelea și Valeriu Bordeanu.


Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!