Magaye Gueye, luat “la mișto” de Ilie Dumitrescu! Ce a avut de spus fostul fotbalist al naționalei

Magaye Gueye, luat “la mișto” de Ilie Dumitrescu! Ce a avut de spus fostul fotbalist al naționalei
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

După seara petrecută alături de frumoasa Laurette, fotbalistul de la Dinamo, Magaye Gueye a fost luat la mișto de Ilie Dumitrescu, care l-a ironizat “scuzându-l” în fața tuturor pe motivul că a avut un sezon greu.

Marele Ilie Dumitrescu a comentat în cadrul unei emisiuni de la DigiSport, scena fotbalistului care joacă la formația din Ștefan cel Mare. Magaye Gueye și-a pus fanii lui Dinamo în cap după ce s-a filmat într-un jacuzzi alături de două în timp ce își arăta nemulțumirea.

Fostul fotbalist al Stelei și al naționalei l-a ironizat pe fotbalistul lui Dinamo, făcând referire la faptul că acesta a jucat doar nouă meciuri în actualul sezon al Ligii 1, pentru „câinii roșii”.

Magaye Gueye luat la mișto de Ilie Dumitrescu

 

Ilie Dumitrescu a transmis, în glumă, că Magaye Gueye avea nevoie de o pauză după cele 326 de minute jucate în această ediție de campionat, la Dinamo.

„Pare că a avut un sezon greu. Merită și el, că a fost solicitat”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

 

Magaye Gueye și-a prezentat scuzele pentru fanii lui Dinamo

Frustrarea dată de neplata salariilor își spune cuvântul la Dinamo, iar Magaye Gueye a avut un derapaj regretabil. Acesta a petrecut în jacuzzi cu femei, șampanie și jigniri la adresa șefilor din „Ștefan cel Mare”.

În videoclipul făcut publict de către ProSport, se aude clar cum Magaye Gueye spune: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”.

În cele din urmă, fotbalistul a fost tras la răspundere de către reprezentanții clubului și și-a prezentat scuzele pentru suporterii lui Dinamo.

 

Ilie Dumitrescu este un fotbalist român retras din activitate, devenit apoi antrenor și analist sportiv. Acesta a devenit cunoscut ca fotbalist la Steaua București. A mai jucat în Anglia, Spania și Mexic. A făcut parte din lotul echipei naționale a României cu ocazia realizării celei mai mare performanțe a acesteia, sfertul de finală jucat la Mondialul din 1994.

Ca antrenor, a pregătit printre altele echipele grecești AEK Atena și PAOK Salonic, dar și fosta sa echipă, Steaua București.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!