Incredibil! Fotbalistul nu mai are voie să aibă copii! Ce i-a spus soția

Incredibil! Fotbalistul nu mai are voie să aibă copii! Ce i-a spus soția

Vedetă a echipei de fotbal britanice Chelsea, nu mai poate avea copii. Ce i-a spus soția cu care are deja doi copii.

Fundașul brazilian Thiago Silva, de la echipa Chelsea Londra, are doi băieți cu soția sa Isabelle, pe care o cunoaște din copilărie.

Potrivit ziare.com, Isabelle a dezvăluit recent pe Instagram, că nu își dorește mai mult de doi copii și de aceea se va asigura că nu va mai putea rămâne niciodată însărcinată.

Soția fotbalistului în vârstă de 36 de ani a precizat că exclude varianta chirurgicală de legare a trompelor din cauză că ar exista riscul ca ulterior să ia foarte mult în greutate.

“Nici nu se pune problema. Toate femeile din familia mea și altele pe care le cunosc s-au îngrășat mult după ce au făcut acest lucru. Provin dintr-o familie cu probleme de obezitate și nu vreau să-mi asum riscuri”, a spus Isabelle.

Din acest motiv, Isabel i-a cerut lui Thiago Silva să apeleze la o operație de vasectomie, fotbalistul urmând să-și piardă astfel capacitatea de a mai avea alți urmași.

“Pentru mine ar fi ideal, discutăm despre asta. Când va înceta să viseze că va mai avea un copil, va accepta vasectomia, ca să nu mai iau eu pastile contraceptive”, a mentionat soția fotbalistului.

Distribuie:

Citeste si:

  • Rezultat neașteptat la autopsia lui Maradona! Investigația a fost soli...
  • Fotbalistul român care a neutralizat jocul lui Maradona la Mondialul d...
  • Mesaj emoționat a lui Hagi! Detalii neștiute de la meciul din ’9...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!