Imagini spectaculoase de la calificările în optimile Champions League! Echipe de top în faza următoare

Imagini spectaculoase de la calificările în optimile Champions League! Echipe de top în faza următoare
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Imagini spectaculoase de la calificările în optimile Champions League! Echipe de top în faza următoare în ultimul meci din cadrul grupelor. Au fost meciuri jucate cu calificarea „pe masă”.

Rezultatele ultimului meci din grupe

Marţi, 8 decembrie, şi miercuri, 9 decembrie, au avut loc partidele din cadrul etapei a 6-a, ultima, din grupele actualei ediţii de Liga Campionilor. Nouă echipe erau deja calificate în optimile de finală ale competiţiei, iar ultimele șapte s-au compeltat cu ocazia ultimei etape.

S-au calificat în primăvara UEFA Champions League formațiile Bayern Munchen, Atletico Madrid, Real Madrid, Borussia Monchengladbach, Manchester City, FC Porto, Liverpool, Atalanta, Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Lazio, Juventus, FC Barcelona, PSG și RB Leipzig.

În Europa League s-au calificat Manchester United, Dinamo Kiev, Club Brugge, FC Krasnodar, Ajax Amsterdam, Olympiakos, Șahtior Donețk și RB Salzburg.

Grupele Ligii Campionilor, programul etapei a 6-a

Miercuri, 9 decembrie a fost reluat meciul dintre PSG și Bașakșehir

  • PSG – Bașakșehir 5-1 (Neymar 21,38, 50 Mbappe 42, 62 / Topal 57)

Francezii au afișat un anunț în peluză prin care își afirmă sprijinul pentru Webo și jucătorii turcilor, care ar fi fost victime ale rasismului

Real Madrid și Borussia Monchengladbach s-au calificat în optimile Champions League după meciurile din această seară.

Nemții s-au calificat la limită în primăvara europeană. După ce au fost învinși de Real Madrid cu 2-0 pe Alfredo Di Stefano, au fost obligați să aștepte rezultatul meciului dintre Inter și Șahtior pentru a vedea dacă au trecut mai departe.

Meciul dintre Inter și Șahtior din grupele Champions League, urmărit de jucătorii lui Gladbach

La finalul partidei de la Madrid, jucătorii lui Gladbach au mers la banca tehnica, acolo unde staff-ul nemților urmărea, în suspans, meciul lui Inter. Reacția lor în momentul în care arbitrul a fluierat finalul partidei din Italia a fost surprinsă pe camere.

https://twitter.com/KBenzegoat9/status/1336792333304651777?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1336792333304651777%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.ro%2Fliga-campionilor%2Fimagini-fabuloase-de-la-madrid-jucatorii-lui-gladbach-s-au-grabit-la-finalul-meciului-sa-urmareasca-partida.html

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!