Haos la CFR Cluj! Cine antrenează echipa pentru meciul de joi cu TSKA Sofia, după plecarea lui Dan Petrescu

Haos la CFR Cluj! Cine antrenează echipa pentru meciul de joi cu TSKA Sofia, după plecarea lui Dan Petrescu

CFR Cluj va juca joi seara în Europe League împotriva TSKA Sofia, dar încă nu a fost anunțat niciun antrenor principal la echipă, după plecarea lui Dan Petrescu.

CFR Cluj va întâlni TSKA Sofia chiar pe teren propriu. Șansele de calificare în primăvara europeană a clujenilor sunt aproape nule, deși calculele pe hârtie ar mai lăsa loc de speranță într-un scenariu optimist.

Problemele cele mai mari ale echipei în acest moment nu mai sunt nici jucătorii accidentați sau izolați din cauza noului coronavirus, ci lipsa unui antrenor principal pe banca tehnică, după plecarea lui Dan Petrescu.

Cu cine negociază CFR Cluj pentru postul de antrenor

Imediat după anunțul că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, au ieșit la iveală planurile finanțatorilor clujenilor de a-l aduce la cârma echipei chiar pe actualul antrenor al echipei naționale de tinere a României, Adrian Mutu. Cum negocierile au picat, postul de antrenor principal al CFR Cluj a rămas în continuare vacant.

Ulterior, a ieșit la iveală faptul că Neluțu Varga, principalul finanțator al celor de la CFR Cluj, negociază cu Edi Iordănescu, potrivit DigiSport. Condițiile impuse de Iordănescu nu se potrivesc însă cu doleanțele finanțatorului, așa că și această variantă a rămas fără confirmare oficială.

De altfel, au fost vehiculate mai multe nume importante pentru înlocuirea lui Dan Petrescu, inclusiv Cosmin Contra, Mircea Rednic, Jorge Costa, Victor Pițurcă, Paulo Duarte sau Laszlo Balint, toate informațiile fiind furnizate în media, pe surse, în lipsa unor declarații oficiale.

Ultimele vești despre staff-ul de pregătire al CFR Cluj sunt și mai surprinzătoare! Potrivit sport.ro, echipa va fi condusă tot de staff-ul lui Dan Petrescu.

Cine va sta pe banca tehnică în meciul de joi cu TSKA Sofia

Înainte de a ajunge în România, antrenorul TSKA Sofia, Bruno Akrapovic a declarat că nu știe cine o va conduce pe CFR la duelul de joi, dar că indiferent de numele celui care va sta pe bancă, TSKA va încerca să-și facă jocul și să câștige.

„Vom încerca să jucăm la un nivel bun și să câștigăm punctele. Ăsta este întotdeauna scopul meu, îmi pare rău că nu este posibil mereu, dar fiecare meci trebuie jucat cu dorință. Suntem ȚSKA, cea mai mare echipă din Bulgaria și vreau ca jucătorii mei să arate acest lucru. Nu am informații cu privire la cine o va conduce pe CFR, este problema lor, nu am treabă cu ea. În orice caz, trebuie să încercăm să câștigăm atât banii, cât și punctele. Nu am niciun obiectiv trasat de conducere, dar eu îmi propun lucruri mari”, a declarat Akrapovic, potrivit Sportal.bg, citat de gsp.ro.

O variantă pentru banca tehnică a clujenilor în meciul cu TSKA Sofia este Marius Bilașco, care va coborî din birouri la nivelul gazonului, cel puțin pentru această partidă, conform surselor digisport.ro.

Pentru celelalte meciuri din acest an, se pare că echipa va fi condusă până la finalul anului 2020 de antrenorii Valeriu Bordeanu (licență PRO UEFA), Costin Curelea (licenta A UEFA), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Cristian Dragota și Bogdan Aldea (preparatori fizici), potrivit sport.ro. Această echipă tehnică a mai coordonat pregătirea echipei CFR Cluj, la finalul sezonului trecut, când antrenorul principal a lipsit de pe banca tehnică, fiind infectat cu noul coronavirus.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!