Gigi Becali are soluția pentru a scăpa de COVID-19! Nume mari din sport ajutate de afacerist

Gigi Becali are soluția pentru a scăpa de COVID-19! Nume mari din sport ajutate de afacerist
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Gigi Becali are soluția pentru a scăpa de COVID-19! Nume mari din sport ajutate de afacerist.

Gigi Becali susține că are tratamentul pentru COVID-19!

Patronul celor de la FCSB este cunoscut pentru faptele sale bune și dorința de a ajuta cât mai multă lume! Numeroasele acte de caritate au fost făcute public, iar de multe ori Becali a fost acuzat că încearcă să își facă reclamă prin suferința și necazul semenilor săi mai puțin norocoși.

În ceea ce privește pandemia de coronavirus, Gigi Becali nu a rămas indiferent și a ajutat nume mari din sportul românesc. De la impresara Anamaria Prodan, Marius Șumudică, Ioan Niculae și Dani Coman, patronul celor de la FCSB s-a dovedit mereu dornic de a oferi o mână de ajutor.

Gestul afaceristului este cu atât mai important cu cât echipa sa a trecut printr-o adevărată criză a numărului mare de cazuri de la echipă, iar Becali a înțeles gravitatea acestei probleme.

Patronul FCSB, deține însă o clinică și a vorbit despre medicamentele pe care le-a cumpărat și care au făcut minuni pentru zeci de mii de oameni:

“Eu am doctori la clinica mea, pe care i-am adus din afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4 000 – 5 000 euro pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente, pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina. Se găsește doar la mine acum în România. Eu nu am nicio treabă, îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Ivermectina ser, pastila e slabă, este și ieftină. Cum ai vindeca un om cu 10 lei? Când a existat pe piața din România, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există, am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun la Covid. Ivermectina e cel mai bun medicament, pe lângă arbidol. Am 40 – 50 000 de flacoane în vamă și nu îmi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere, mai ales pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu îmi dau voie. Ce am în vamă ar ajuta 10 000 de oameni. Dacă nu îmi dă voie să îl aduc în farmacie, îl donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia”, a spus Gigi Becali pentru ziare.com.

Dănuț Lupu a beneficiat de acest ajutor!

Unul dintre cei care au beneficiat de ajutorul lui Gigi Becali a fost și Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo și Rapid. Fostul internațional a dezvăluit că patronul FCSB i-a trimis pastile prin intermediul lui Mihai Stoica, iar acest gest i-a salvat viața, el suferind și de alte afecțiuni medicale:

„Gigi Becali a trimis prin intermediul lui MM pastile acasă familiei. Îi mulțumesc foarte mult pentru grija pe care a avut-o. Am avut o perioadă de 7 zile de coșmar, nu le doresc nici dușmanilor mei așa ceva. Am reușit să driblez și COVID-ul, sper că am scăpat de el. A fost cam cel mai greu dribling al meu”, a declarat Dănuț Lupu.

Gigi Becali a adus în țară, încă de la începutul crizei, Favipiravir, un medicament eficient în lupta cu noul coronavirus, dar și cu gripa:

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament”, a adăugat omul de afaceri.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!