Anamaria Prodan rupe tăcerea! Câți bani are Gigi Becali

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Câți bani are Gigi Becali
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit cum merge treaba pe plan finaciar în viața patronului de la FCSB. “Prodanca” este foarte apropiata de Gigi Becali, aceștia având o relație de prietenie care a început cu mulți ani în urmă.

Anamaria Prodan a realizat multe transferuri profitabile pentru formția din Ghencea. Trebuie sa precizăm și că soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf, este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut FCSB.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni đin România. Conform unor calcule făcute de către reviste de profil, averea lui Becali este estimată la câteva sute de milioane de euro.

 

Ce a declarat Anamaria Prodan despre latifundiarul din Pipera

 

 

„Gigi Becali este un tip aparte, pe care lumea nu-l cunoaște, lumea îl percepe ca omul care vorbește la televizor, dar dacă știi să-i explici lui Gigi Becali ce-ți dorești și să-i explici cu argumente foarte solide, care trebuie să stea în picioare oricând, atunci nu ai nici un fel de problemă cu el.

Gigi Becali nu și-a permis niciodată, cum am auzit: Dom’le, ți-a aruncat și ție 3 lei și ți-a spus hai, semnează mai repede, că dacă nu, nu mai intri la palat. Nu, între mine și el este un respect și să îi spunem dragoste. Ceea ce e foarte greu, eu cred că sunt unicat.

Este o legătură și un respect de care foarte puțini oameni au beneficiat din partea lui, respect pe care eu îl simt în fiecare secundă” a anunțat Anamaria Prodan într-un interviu pentru ProSport.

„Primul om pe care l-am sunat a fost Gigi Becali”

„Eu într-adevăr, dacă am avut un jucător foarte bun, eu primul om pe care l-am sunat a fost Gigi Becali. Drept dovadă acești jucători care în ziua de azi sunt la echipă, începând de la Dennis Man, Olaru, Cristea, Perianu, Ianis Stoica, toți copiii. Acești copii care în momentul în care eu i-am văzut și au intrat pe mâna mea, l-am sunat pe Gigi Becali. Și a avut atât de multă încredere în mine încât i-a adus la Steaua și uită-te unde este Steaua astăzi, ce jucători are” a completat agentul multor nume importante din fotbalul românesc.

Anamaria Prodan: „Încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa”

„Da, este foarte greu, dar până la urmă fiecare își gestionează marfa și pune prețul exact cum visează. Fiind echipa pe care el o sponsorizează și o patronează, își permite să facă orice.

Este omul care nu are nevoie de bani, iar eu dacă am spus-o că încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa la nivelul salariilor ăstora de 20, 25, 15 mii de euro lunar, nu glumesc. Poate fără să vândă vreun jucător să țină toate aceste salarii” a încheiat Anamaria Prodan.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!