S-au înjurat ca la ușa cortului! Scandal la partida dintre FCSB și Astra

S-au înjurat ca la ușa cortului! Scandal la partida dintre FCSB și Astra
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Dupa încheierea primei reprize a partidei dintre FCSB și Astra, s-a declanșat un scandal monstru la care au asistat atât fotbaliștii, cât și oamenii care urmăreau meciul de acasă. Unul dintre oficialii Astrei a izbucnit și a început să înjure ca la ușa cortului.

Tot episodul a pornit de la un fault al lui Vali Crețu asupra lui Constantin Budescu. Din cauza deciziei arbitrului de a nu-l sancționa pe jucător măcar cu un cartonaș galben, preparatorul fizic al Astrei, George Neagu, a înnebunit.

 

George Neagu a izbucnit

El l-a jignit inițial pe centralul Marcel Bîrsan: „E roșu, bă! Să-mi bag p*** în tine! Dacă nici ăsta nu e cartonaș roșu, atunci care e?!”. Imediat după a aruncat un morman de înjurături unui oficial de-ai roș-albaștrilor, care probabil a fost enervat de protestul grotesc al lui George Neagu.

„Am vorbit cu tine, ce p*** te bagi în seama?! Ai vrea să meargă mă-ta după mama, mâncă-mi-ai p***! Asta îți doresc, ca să vezi cum îi! Te bagi ca prostul! Nici nu am vorbit cu tine, du-te-n p*** mea! Sugi p***! Să vă f** în gură de parveniți! La 10 metri sunteți pisoi. Hai, tată, aici, să te văd!”, au fost cuvintele șocante care s-au auzit pe Arena Națională.

După meci, preparatorul fizic, care a lucrat în trecut și la Dinamo, a susținut că a fost provocat de un oficial al lui FCSB și și-a cerut scuze pentru vorbele sale.

„Îmi cer scuze pentru acest incident în care am fost implicat. Este o situație neplăcută. Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată. Nu am putut să trec cu vederea toate înjurăturile acelei persoane îmbrăcate cu o geacă pe care erau inscripționate însemnele FCSB. Este voie cu fani la meci? Cum este posibil ca cineva sa înjure încontinuu? A depășit limita și am ajuns și eu prea departe. Îmi cer scuze”, a spus George Neagu.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!