George Pușcaș, operat de urgență! Cât va sta pe bară atacantul României

George Pușcaș, operat de urgență! Cât va sta pe bară atacantul României
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Atacantul naționalei, George Pușcaș, a suferit vineri o intervenție chirurgicală care îl va ține cel puțin o lună pe bară, dar el speră să își revină înainte de termen.

În vara anului trecut, Pușcaș a fost la un pas de a ajunge la Fenerbache. Bihoreanul nu a mai purtat tricoul naționalei din 11 noiembrie, când România a jucat amicalul contra Belarus. Meciul s-a încheiat 5 la 3 pentru România.

 

 

Atacantul speră să revină cel mai târziu la finalul lunii februarie, după cum scrie sport.ro, astfel că Mirel Rădoi ar putea să se bazeze pe Pușcaș în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial. În partida de la Ploiești, vârful lui Reading a înscris al patrulea gol al României.

 

 

George Pușcaș, operat!

 

George Pușcaș a avut dureri mari în ultima perioadă și a fost operat de pubalgie în Germania, după ce a încercat să forțeze revenirea în tricoul lui Reading.

La începutul lunii ianuarie, Puşcaş revenise în lotul lui Reading şi antrenorul era gata să-l folosească la partida cu Huddersfield, scor 2-1, însă tehnicianul englezilor s-a răzgândit în cele din urmă.

Atacantul speră să prindă primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial. De altfel, Pușcaș așteaptă revanșa cu Islanda, după ce nordicii ne-au oprit din drumul spre Campionatul European.

Ar fi foarte bine să ne putem lua revanșa cu Islanda, am pierdut la ei acasă și chiar trebuie să ne luăm revanșa. E un moment bun să facem asta! Germania e o echipă foarte puternică, nu mai e nevoie de descriere, trebuie să mergem ca orice altă echipa și să tratăm fiecare meci la maximum”, a spus George Pușcaș

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!