Gareth Bale l-a scos din sărite pe Mourinho! Ce i-a spus antrenorul fostului star de la Real Madrid

Gareth Bale l-a scos din sărite pe Mourinho! Ce i-a spus antrenorul fostului star de la Real Madrid
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Gareth Bale a revenit în Anglia, la Tottenham, dupa ce a jucat șapte ani în tricoul delor de la Real Madrid. Însă Jose Mourinho nu este prea mulțumit de prestația atacantului de pâna acum la echipă. Acesta a avut o criză nervoasă și l-a amenințat pe Bale că îl trimite înapoi la Real dacă în cel mai scurt timp nu-și intră în formă.

 

Toată lumea știe că Jose Mourinho este un antrenor care nu discută când este vorba de disciplină și de respectarea strategiei de joc. Gareth Bale a fost deocamdată doar mustrat verbal în cadrul unei ședințe de pregătire de joc ale clubului.

Tottenham este abia pe locul 6 în Premier League, după 17 etape, dar are o serie de șase meciuri pozitive în toate competițiile.

Mourinho, scos din sărite de atacant

Gareth Bale a revenit în Anglia, după șapte ani petrecuți la Real Madrid. Transferat pentru suma record la acea vreme, 100 de milioane de euro, galezul nu a reușit să intre în grațiile lui Zidane, iar Real Madrid l-a trimis împrumut în Premier League.

Atacantul are însă viață grea și cu Jose Mourinho. Acesta i-a reproșat lipsa de implicare la antrenamente și l-a amenințat cu revenirea pe Santiago Berbaneu.

„Vrei sa joci aici sau sa te duci inapoi la Real si sa nu joci?!”, i-a strigat Mourinho lui Bale, într-un moment când nu se știa filmat.

Jose Mourinho, pariu nebun la Tottenham! „O promisiune de 560 de euro!”

Mourinho știe șă să glumească. Antrenorul a postat pe pagina de facebook, în toamna trecută, imagini care au amuzat suporterii lui Spurs din toată lumea.

Mourinho și Reguilon au gustat dintr-o șuncă Jamón Ibérico 5J, chiar în vestiarul londonezilor, ca urmare a unui pariu pierdut de tehnician.

„O promisiune este o promisiune. M-a costat 500 de lire sterline (560 de euro), dar îmi respect promisiunile”, a comentat Jose Mourinho, în momentul în care era lider în Premier League, după 9 etape.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!