Fotbalul românesc este în doliu! Un oficial LPF a murit

Fotbalul românesc este în doliu! Un oficial LPF a murit
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Lumea fotbalului din România este în doliu. Un fost oficial LPF(Liga Profesionistă de Fotbal) a murit la doar 64 de ani. Anunțul că Adrian Ionescu a trecut în neființă a fost făcut pe site-ul oficial al LPF.

Adrian Ionescu era referent de specialitate al Departamentului de Competiții al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar pe 7 decembrie împlinise 64 de ani.

 

Adrian Ionescu a murit la doar 64 de ani

 

Anunțul că Adrian Ionescu a decedat a fost făcut pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal în cursul serii de marți, 29 decembrie. Acesta suferea de o boală incurabilă la plămâni.

Liga Profesionistă de Fotbal anunță cu durere și profundă tristețe decesul lui Adrian Ionescu, referent de specialitate al Departamentului de Competiții al LPF. 
Adrian Ionescu împlinise 64 de ani în urmă cu câteva zile, fiind născut pe 7 decembrie 1956. 

Ziarist de o deosebită valoare, Adrian Ionescu și-a dedicat întreaga viață acestei meserii și fotbalului, pe care l-a slujit în ultimele peste două decenii de viață în calitate de membru al Ligii Profesioniste. 

Dumnezeu să-l odihnească!
Liga Profesionistă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, apare pe contul oficial al LPF.

 

Adrian Ionescu, dat afară de Dumitru Dragomir 

 

Adrian Ionescu a fost ofițer de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada în care Dumitru Dragomir era președinte, iar acesta a fost demis deoarece nu a dat zăpada din fața sediului LPF.

Am fost chemat să particip la deszăpezirea care a avut loc aici, la noi, la LPF. La această acțiune au participat angajații, însă eu n-am putut să-i ajut, deoarece am suferit o operație și am o proteză în șold. În aceste condiții nu am cum să fac efort”,povestea, în 2012, chiar Adi Ionescu.

Adrian Ionescu a fost pe lista oficialilor spanioli de la Dinamo pentru postul de secretar general al clubului

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!