Fotbalul este în doliu și astăzi! Un mare antrenor a murit la doar 48 de ani

Fotbalul este în doliu și astăzi! Un mare antrenor a murit la doar 48 de ani
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Doliu în fotbalul din serbia, vestea care a cutremurat pe toată lumea. Antrenorul lui Backa Topola a murit la doar 48 de ani. Backa Topola este fosta adversară Europa League a FCSB-ului.


Antrenorul care o conduce pe Topola din 2017 a decedat din cauza unei embolii pulmonare. Vestea a fost dată pe contul de Facebook al clubului sârb.

Ce este embolia pulmonară

Embolia pulmonară este blocajul arterei pulmonare care conduce sângele de la inimă la plămâni. Blocajul are loc din cauza unui cheag de sânge care trece de la picioare sau alte părţi ale corpului la plămâni. În general, sunt mai multe cheaguri de sânge, nu este singurul“, explică humanitas.net

Zoltan Sabo, antrenorul lui Backa Topola, a murit la numai 48 de ani

Zoltan Sabo a antrenat-o pe Backa Topola la meciul incredibil cu FCSB din 18 septembrie 2020. La finalul primelor 90 de minute scorul a fost 4-4, iar după 120 de minute se făcuse 6-6. La loviturile de departajare a învins FCSB, cu 5-4. Era turul 3 prelimnar al Europa League.

Ca jucător, Sabo a fost la mai multe echipe printre care și Hajduk Kula, Vojvodina, Partizan, Suwon Samsung Bluewings, Avispa Fukuoka, Zalaegerszeg, AEK Larnaca, Mladost Apatin, Cement Beočin.


Dupa ce s-a retras din lumea jucătorilor de fotbal acesta a început o carieră în antrenorat, fiind antrenor principal la mai multe echipe, cum ar fi: Proleter Novi Sad, Jagodina, Proleter Novi Sad şi în ultimii trei ani la TSC Bačka Topola

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!