Exclusivitate! Nadia Comăneci, mesaj pentru toți românii, de Ziua Națională

Exclusivitate! Nadia Comăneci, mesaj pentru toți românii, de Ziua Națională
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Astăzi este 1 Decembrie – Ziua Națională a României. Nadia Comăneci transmite, în exclisivitate, prin intermediul SportGhid.ro, un mesaj pentru toți românii, din țară și din străinătate.

”Astăzi este ziua noastră, a românilor de pretutindeni. Este ziua în care ne simțim unii aproape de ceilalți, indiferent de distanța dintre noi. Anul acesta, cu atât mai mult, trebuie să rămânem uniți, să ne susținem reciproc, să trecem împreună cu bine peste această perioadă de grea încercări”, a declarat Nadia Comăneci pentru SportGhid.ro.

Plecată din țară de mai bine de 30 de ani, Nadia nu a uitat niciodată de România pe care o numește ”acasă”. Nadia a cunoscut gloria sub culorile tricolorului României. Aici au rămas familia și prietenii ei, iar Nadia revine în țară în fiecare an, pentru a-i revedea pe cei dragi și a coordona proiectele pe care le derulează în România pentru copii și sportivi.

Nadia este președintele Fundației care îi poartă numele, prin care a implementat în ultimii ani mai multe programe de susținere a gimnasticii, dar și pentru a le insufla copiilor plăcerea de a practica o disciplină sportivă. Anul acesta, însă, proiectele Fundației Nadia Comăneci au fost afectate din cauza pandemiei de COVID-19, iar Nadia și-a anulat vizitele programate în țară.

Nadia Comăneci rămâne însă încrezătoare și de a ceea a ținut să reamintească românilor, în mesajul transmis, că nu este pentru prima dată în istorie când țara noastră traversează vremuri tubluri, inclusiv din perspective ale siguranței sănătății populației.

”Și strămoșii noștri, în urmă cu 102 ani, s-au luptat cu pandemia de gripă spaniolă, dar acest lucru nu i-a împiedicat să lupte pentru ceva mult mai important și mai de preț: unitatea noastră, a românilor. În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate și să rămâneți mereu uniți! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, le-a urat Nadia Comăneci românilor de pretutindeni de Ziua Națională, prin intermediul SportGhid.ro.

Nadia a transmis un mesaj de 1 Decembrie și pe profilul personal de Instagram.

“Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare. De aici de departe vă transmit multă, multă sănătate, bucuriii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români. La mulţi ani, România!”, a transmis Nadia de Ziua Națională.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!