Uimitor! Nadia Comăneci, din nou în costumul de gimnastică. Reacția fanilor din lumea întreagă

Uimitor! Nadia Comăneci, din nou în costumul de gimnastică. Reacția fanilor din lumea întreagă
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumul de gimnastică, la 44 de ani de când rescris istoria gimnasticii mondiale, obținând la Olimpiada din 1976 de la Montreal prima notă perfectă.

Nadia Comăneci rămâne simbolul perfecțiunii în sportul mondial, prima gimnastă din lume care a obținut 10 absolut într-o competiție olimpică. Fotografiile fetiței minune a gimnasticii mondiale, în costumul de gimnastică purtând tricolorul țării noastre, au făcut înconjurul lumii.

La 44 de ani de la Olimpiada de la Montreal și cu trei zile înainte de Ziua Națională a României, Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumul de gimnastică cu tricolorul țării noastre.

”Am căutat în dulap și mi-am găsit costumul”, a scris Nadia alături de fotografia în care apare purtând costumul de gimnastică, imagine postată pe paginile personale de pe mai multe rețele de socializare.

Sute de fani au reacționat impresionați de faptul că Nadia a păstrat costumul purtat în perioada competițională sub culorile tricolore.

”Cred că dulapul tău este plin de comori”, a răspuns unul dintre admiratorii Zeiței de la Montreal.

Fanii i-au cerut Nadiei să revină cu o fotografie în costumul de gimnastică, dar purtând și medaliile obținute de-a lungul carierei.

Admiratorii Nadiei au fost impresionați și de faptul că gimnasta încă mai poate purta costumul din competiții, după atâția ani de la retragerea din viața competițională.

Nadia a împlinit luna aceasta 59 de ani, dar nu este prima dată când impresionează cu corpul său de invidiat. Fie în rochii elegante la diferite evenimente, fie surprinsă în costum de baie la piscină sau pe plajă, imaginile cu Nadia fac mereu furori pe rețelele de socializare.

Nadia Comăneci a dezvăluit în repetate rânduri secretul menținerii sale în formă: mâncare sănătoasă, mișcare fizică în fiecare zi și ore suficient de somn. Nadia a povestit că și acum obișnuiește să intre în sala de gimnastică și că, în fiecare zi, alocă cel puțin 30 de minute pentru exerciții fizice, chiar și atunci când este plecată oriunde în lume luându-și pauze de mișcare la sala de gimnastică a hotelului în care este cazată.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!