După ce a renunțat la Viitorul, Gică Hagi revine la cârma unei echipe care să îi aducă locul 1

După ce a renunțat la Viitorul, Gică Hagi revine la cârma unei echipe care să îi aducă locul 1

La două luni după ce a demisionat din funcția de antrenor al echipei FC Viitorul, Gică Hagi plănuiește să revină la cârma unei alte echipe de fotbal. Și nu vizează o echipă oarecare, ci o echipă mare, care să îi aducă locul 1.

“Stați liniștiți că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, și o să fac ce îmi place, pe iarbă. Să conduc o echipă”, și-a mărturisit Gică Hagi, pentru Antena Sport, planurile profesionale.

Gică Hagi nu a dezvăluit și echipa pe care o vizează pentru următorul capitol de antrenor, dar a accentuat că vrea să fie o echipă mare, care să îi aducă locul 1, poziție cu care, spune el, a fost mereu obișnuit.

”Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câștig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt și al doilea, și al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, așa am fost eu învățat”, a spus mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi s-a bucurat de locul 1 cu echipa FC Viitorul, cu care a reușit să câștige titlul în sezonul 2016-2017, dar și Cupa României în 2019 și SuperCupa României în 2020.

Gică Hagi a renunțat să mai fie pe banca tehnică a echipei Viitorul la începutul lunii august. La vremea respectivă, atât Gică Hagi, cât și Gheorghe Popescu, președintele FC Viitorul, au explicat că decizia nu a fost una bruscă, ci a venit din nevoia de odihnă, după 10 ani în care Gică Hagi a fost implicat total în activitatea clubului, nu doar a Academiei de fotbal, fundamentul întregului proiect.

Gică Hagi a mai antrenat și alte două echipe din țară, înainte de Viitorul, respectiv Poli Timișoara și FCSB, dar și două echipe din străinătate – Bursasport și Galatasaray, de două ori. Gică Hagi a fost și antrenorul echipei naționale de fotbal a Românie, în 2001, dar a fost înlocuit după doar șase luni, în condițiile în care România a ratat calificarea la Campionatul Mondial.

Distribuie:

Citeste si:

  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!