Ajută-l pe Gheorghe Hagi să ajungă în echipa de vis a fotbalului mondial din toate timpurile!

Ajută-l pe Gheorghe Hagi să ajungă în echipa de vis a fotbalului mondial din toate timpurile!
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Ajută-l pe Gheorghe Hagi să ajungă în echipa de vis a fotbalului mondial din toate timpurile! Acordă-i votul tău și Gheorghe Hagi poate fi cel mai bun mijlocaș ofensiv din istoria fotbalului!

Prestigioasa revistă France Football, care acordă anual Balonul de Aur celui mai bun fotbalist al sezonului mondial, a pus la cale crearea echipei de vis din întreaga istorie a fotbalului mondial și premierea celor mai buni fotbaliști din toate timpurile, pe fiecare post.

Gheorghe Hagi, cel mai bun mijlocaș ofensiv

Gheorghe Hagi poate rămâne în istoria fotbalului mondial ca cel mai bun mijlocaș ofensiv.

Gheorghe Hagi este nominalizat de France Football pentru echipa de vis din toate timpurile în postul de cel mai bun mijlocaș ofensiv.

Pe lista nominalizărilor pentru echipa de vis a fotbalului mondial din toate timpurile se află nume grele din sportul rege, fotbaliști care au făcut istorie la campionatele mondiale și ale căror nume reprezintă simbolul perfecțiunii în fotbalul mondial. Printre aceștia se numără Diego Maradona, Pele, Michel Platini, Zinedine Zidane, Roberto Baggio, Andres Iniesta, Enzo Francescoli, Ruud Gullit, Zico, Gianni Rivera sau Francesco Totti.

Ajută-l pe Gheorghe Hagi să ajungă în echipa de vis a fotbalului mondial din toate timpurile! Acordă-i votul tău!

Echipa de vis propusă de France Football va fi una într-un sistem 3-4-3, iar selecția jucătorilor din echipa de vis va fi realizată cu sprijinul unui juriu format din 170 de specialiști. Dar și microbiștii din întreaga lume își pot exprima opțiunea prin votarea pe site-ul revistei a jucătorului preferat.

Iubitorii de fotbal și marii susținători ai echipei de aur a României pot să îl ajute pe Gheorghe Hagi să prindă un loc în ”primii 11” din istoria fotbalului, acordându-i un vot la categoria ”mijlocaș ofensiv” pe site-ul France Football.

Gheorghe Hagi a fost aproape de câștigarea Balonului de Aur în 1994, după Campionatul Mondial de Fotbal din SUA.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!