Decizie de ultimă oră la Australian Open! Simona Halep nu va primi niciun ban

Decizie de ultimă oră la Australian Open! Simona Halep nu va primi niciun ban
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Conducerea turneului Australian Open au decis să ofere un fel de soldă pentru sportivii care se presintă singuri la compețiție. Simona Halep se pare că nu se încadreză în termenii și condițiile în care ar putea să primească acești bani.

Simona Halep ratează banii puși la dispoziție de organizatori

Australian Open va fi primul turneul de Grand Slam al anului 2021 și va începe pe 8 februarie, cu 3 săptămâni mai târziu decât era preconizat. Evenimentul era programat să debuteze la Melbourne pe 18 ianuarie

 

A durat o vreme, dar vestea bună este că pare că vom putea să ținem Australian Open începând cu 8 februarie”, a transmis CEO-ul Tennis Australia, Craig Tiley.

Jucătorii vor ajunge în Australia între 15 și 17 ianuarie și vor intra în carantină timp de două săptămâni, așa încât posibilitatea de infectare cu noul coronavirus să fie diminuată. Apoi, aceștia vor avea la dispoziție o săptămână în care să se antreneze.


Lucrăm în strânsă colaborare cu guvernul statului Victoria în vederea unui program care să ţină cont de nevoile jucătorilor, ale suporterilor, ale partenerilor noştri şi ale personalului, şi care are o mare importanţă pentru economia acestui stat şi a Australiei. Continuăm discuţiile noastre cu autorităţile sanitare locale în legătură cu cerinţele în materie de carantină şi de securitate şi suntem convinşi că vom lua rapid nişte decizii”, a completat acesta

Sportivii vor fi testați de cinci ori pe parcursul perioadei de carantină, în zilele 1, 3, 4, 10 și 14. Ei vor putea petrece cinci ore în afara camerei de hotel: două ore pe terenul de tenis, două la sala de forțe și una pentru a mânca.


Vor fi condiții stricte, dar după carantină, jucătorii vor putea să stea unde vor vrea, să meargă unde vor vrea, să joace meciuri de antrenament și apoi să participe la AO în fața unui public consistent, într-o atmosferă grozavă”, a completat Tiley.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!