Cornel Dinu, atac la adresa spaniolilor de la Dinamo! “I-aş da afară pe poartă.”

Cornel Dinu, atac la adresa spaniolilor de la Dinamo! “I-aş da afară pe poartă.”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Cornel Dinu a sărit să-l atace pe actualul patron de la Dinamo, Pablo Cortacero. “Procurororul” a declarat că situația actuală din Ștefan cel Mare este sub orie critică și că spaniolii au depășit orice măsură.

Criticile lui Cornel Dinu au apărut în urma declarațiilor lui Pablo Cortacero, Care a spus într-un interviu că banii vor veni în curând. Declarațiile lui Cortacero nu mai au nucio valoare în fața dinamoviștilor, aceștia pierzându-și orice urmă de încredere în patronul spaniol.

 

Cornel Dinu, atac la adresa spaniolilor

 

Fostul fotbalist crede că spaniolii au gânduri necurate și că echipa nu contează deloc pentru ei, ea fiind doar un mijloc prin care își pot duce planul la capăt.

„Ce se petrece la Dinamo e inimaginabil. Niciodată în istoria vreunei echipe nu s-a mai întâmplat aşa ceva. De prin martie spun că se va alege praful cu băieţii ăştia.

Dacă aş fi conducător la Dinamo şi [spaniolii] ar veni mâine cu 20 de milioane de euro, i-aş da afară pe poartă. Ieşi afară, nu îţi e ruşine pentru ce ai făcut cu echipa asta?! Ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimele luni de zile a fost o asociere în vederea comiterii de infracţiuni”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Recent, Cornel Dinu a mai avut câteva declarații referitoare la conducerea spaniolă, arătând că ce se întâmplă acum la club nu s-a mai petrecut la niciun alt club din Europa.

„Dinamo este de pe altă lume… S-au spus atâtea, s-a făcut nimic… Un caz aparte în istoria chiar a fotbalului european, jaf la drumul mare, excrocherie internațională în văzul autorităților de la noi și din Spania, fără nicio reacție.

Greu de intuit tratamentul pentru evitarea falimentului. Sper, totuși, să apară… Măcar în al 13-lea ceas… Voi mai scrie despre ce nenorocire au făcut corciturile cortacere pe-acolo… Măcar să se intuiască ce-ar fi de făcut cu soarta echipei de care este legat nu numai răsăritul meu în fotbal, dar și zenitul, ca și apusul meu în fotbal”, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!