Dinamo, echipa susținută de fani! Câți bani au strâns suporterii lui Dinamo într-o săptămână

Dinamo, echipa susținută de fani! Câți bani au strâns suporterii lui Dinamo într-o săptămână
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Dinamo este o echipă incredibil de norocoasă. Formația din Ștefan cel Mare are o echipă de suporteri pe care jucătorii ar trebui să-i aprecieze enorm. Suporterii lui Dinamo au făcut tot ce le-a stat în putință ca să mențina clubul pe linia de plutire. Aceștia s-au mobilizat și au strâns peste 50.000 de euro din vânzarea de bilete online la partida cu Chiajna.

„De acum, nimic nu ne mai poate opri”

Programul DDB are în fiecare zi parte de peste 100 de membrii noi care sunt gata să faca orice pentru echipa roș-albă.

În ciuda presiunii pe care fanii o fac asupra actualului patron de la Dinamo, Pablo Cortacero, spaniolul refuză să plece din Ștefan cel Mare. Acest lucru îi îngrijorează pe fanii “câinilor”.

 

„55.000 de euro doar din bilete!”

55.000€ într-o săptămână numai din bilete! CA LA NOI LA NIMENI!

Suntem ALTFEL, din altă plămădeală. Dinamo are cei mai frumoși suporteri! Oameni care înțeleg ce înseamnă solidaritatea într-un moment greu.

Criza prin care trecem, în loc să ne doboare, ne face mult mai puternici.

DE-ACUM NIMIC NU NE MAI POATE OPRI!

Dăm drumul la DDBeer și la Hot-REDdog, ca să ne pregătim de meci cum se cuvine! Tot pe bilete.ro
Iar la 18:30, toți bucureștenii sunt așteptați la o plimbare pe Barbu Văcărescu!

Este foarte important să ne păstrăm obiceiul din săptămâna aceasta și să luăm bilete la fiecare meci. Este foarte bine că a crescut numărul de cumpărători unici.

În același timp, înscrierile în www.programddb.ro au un ritm accelerat, cu peste 100 de noi socios pe zi. Fiecare 1000 de înscrieri înseamnă alți 50.000€, la care se adaugă încă pe-atât din reînnoirile cardurilor de anul trecut.

TĂVĂLUGUL ÎNCEPE SĂ NIVELEZE TOT și nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo.

Să vedeți atunci SOLD OUT-uri pe noul stadion! Să vedeți meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinți cardul de socios ca să poți prinde un bilet. Așa este la marile cluburi.

TĂVĂLUGUL nu se va opri până nu-i va nivela și pe infractorii care încearcă să jefuiască și să distrugă clubul.

Vor cădea în groapă toți cei care încearcă să ne îngroape. Și tăvălugul va trece peste…”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe pagina oficială de Facebook.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!