Ce decizie a luat tenismena abuzată verbal! Cuvintele adresate sportivei sunt greu de reprodus

Ce decizie a luat tenismena abuzată verbal! Cuvintele adresate sportivei sunt greu de reprodus
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Andreea Prisăcariu, jucătoarea de tenis din România care a fost jignită vulgar după o înfrângere suferită, a decis să ignore mesajele odioase primite de la doi pariori maniaci! Sportiva în vârstă de 20 de ani nu are de gând să raporteze incidentul către forurile din tenis.

 

Tenismena Andreea Prisăcariu, s-a hotărât să nu raporteze la forurile de tenis episodul rupt parcă din suburbiile cartierelor, când aceasta a fost jignită într-un mod greu de explicat de doi pariori dupa ce a pierdut o partidă de tenis.

Sportiva de 20 de ani nu este la primul episod de genul acesta. Andreea Prisăcariu a mărturisit că s-a mai confruntat cu astfel de situații și în trecut. Ce este trist este că indiferent de rezultatul pe care l-a avut la finalul partidei, cineva s-a găsit să o jignească. Pariorii au jignit-o pe tenismenă și atunci când a câștigat un meci, probabil aceștia trecuseră pe bilet adversara tenismenei pe post de câștigătoare, fiind atrași de o cotă mai bună.

Andreea Prisăcariu a devenit„imună”

Fenomenul amenințărilor în tenis a scăpat însă de sub control, tot mai multe jucătoare plângându-se că sunt hărțuite de asemenea indivizi.

„La început m-au afectat, dar acum nu mai e cazul”
Andreea Prisăcariu, jucătoare care evoluează constant în circuitul ITF, a hotărât să ignore jignirile incalificabile primite: „Am mai primit astfel de mesaje atunci când am pierdut, dar și când am câștigat! Majoritatea jucătorilor primim astfel de mesaje! Sunt tot felul de frustrați în lumea asta. Eu am ales să arăt mesajele, uneori, dar n-am de gând să fac ceva anume în privința lor pentru că nu are rost. La început m-au afectat, dar acum nu mai e cazul”, a reacționat Andreea pentru ProSport.

 

Prisăcariu a publicat pe Instastory mesaje suburbane primite după înfrângerea din sferturile turneului ITF de la Antalya, 2-6, 6-4, 3-6 cu Pia Lovric (Slovenia, 841 WTA):„Curvă grasă! Fac pariu că ești mai bună la a intreține relații sexuale orale decât să joci tenis. Tu, curvă grasă! Oprește-te din a face sex și incepe să joci tenis. Ești jalnică!”. i-a scris un utilizator al platformei, în vreme ce un alt individ i-a lăsat mesajul: „Blatisto! Ai pierdut, curvo! Toate româncele sunteți blătuitoare. Să muriți cu toții! Să vă ucidă COVID-ul pe voi și pe familiile voastre!”.

 

Mihaela Buzărnescu a luat atitudine și a raportat amenințările primite la WTA

Andreea Prisăcariu a răspuns abuzului verbal printr-o postare ironică: „Vă iubesc”, a scris ea sub amenințările primite. Cazurile jucătoarelor de tenis amenințate de pariori maniaci s-au înmulțit în ultima vreme, iar Mihaela Buzărnescu este una dintre sportivele care au luat atitudine.

Asociația Tenisului Feminin (WTA) le pune la dispoziție jucătoarelor o platformă în care pot sesiza incidentele de acest fel! Buzărnescu a hotărât să raporteze către forul tenisistic atunci când a fost amenințată cu moartea, iar organizatorii turneului de la Charleston i-au pus la dispoziție româncei un bodyguard. Buzărnescu și Prisăcariu au fost chiar partenere de antrenament la un moment dat.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!