Carantina le-a pus imaginația la treabă! Ce soluție au găsit tenismenii de la Melbourne pentru a se antrena

Carantina le-a pus imaginația la treabă! Ce soluție au găsit tenismenii de la Melbourne pentru a se antrena
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Carantina le-a dezvoltat imaginația jucătorilor de tenis care sunt închiși în camerele de hotel de la Melbourne. Aceștia au fost obligați să stea în camerele de hotel dupa ce au existat mai multe cazuri de coronavirus în rândul sportivilor.

 

După episodul în care mai mulți sportivi au ieșit fără să aibe voie, din camerele de hotel, organizatorii turneului au prezentat tenismenilor sancțiunile pe care le roscă în cazul în care vor încerca din nou o “revoluție”.

După avertismentul plasat de oficialii de la Australian Open, cei 47 de tenismeni aflați în carantină la Melbourne au găsit cum să compenseze lipsa antrenamentelor pe parcursul a celor douâ săptămâni de izolare. Aceștia s-au adaptat situației și au transformat camerele de hotel în teren de antrenament.

 

 

Sorana Cîrstea a fost una dintre cele mai vocale jucătoare și a izbucnit pe Twitter la adresa organizatorilor!

„Sori” a afirmat că nu se poate uita la seriale două săptămâni pentru ca apoi să fie competitivă la Australian Open, însă românca ar putea renunța, totuși, la Netflix pentru a juca tenis chiar în camera de hotel! Astfel au procedat Yulia Putintseva, Belinda Bencic, Ons Jabeur, Iga Swiatek sau Pablo Cuevas în filmulețele de mai jos.

Jucătorii plasați în izolare la Melbourne au transformat camerele de hotel în terenuri de tenis

Jucătorii căre au primit interzis la antrenamente în Australia au găsit metode hilare prin care să le facă în ciuda organizatorilor! Pentru că țin cu orice preț să se mențină în formă înaintea primului Grand Slam din 2021, sportivii au transformat camerele de hotel în terenuri de tenis.

Aceștia au găsit soluții mai mult sau mai puțin amuzante să joace tenis în carantină, bătând mingea de geamul camerei – Belinda Bencic, sau de mobilier, așa cum a procedat Yulia Putintseva.

Chiar și patul i s-a dovedit util lui Ons Jabeur, în timp ce Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, s-a rezumat la a face o serie de exerciții fizice.

 

Cum a pornit haosul la Australian Open

La Melbourne a pornit haosul după ce organizatorii au informat 47 de jucători, între care Sorana Cîrstea, Garbine Muguruza sau Victoria Azarenka, că nu vor avea voie să iasă din camere pentru a se antrena!

În tot acest timp, restul adversarilor cu care sportivii izolați vor concura la Australian Open (8 – 21 februarie), ce nu au fost considerați contacți direcți, se antrenează bine-mersi pe terenul de tenis timp de 5 ore pe zi.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!