Adi Mutu a făcut anunțul! La ce echipă își dorește să plece

Adi Mutu a făcut anunțul! La ce echipă își dorește să plece
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Mutu a făcut anunțul! La ce echipă își dorește să plece. 

Adrian Mutu a reușit calificarea la Campionatul European din 2021

Selecționerul naționalei de tineret a debutat cu dreptul pe banca tehnică, reușind a doua calificare consecutivă a României U21 la EURO. Deși numele său a fost asociat cu cluburi din Liga 1 în această perioadă, Mutu a declarat că nu intenționează să plece de la națională.

Cu toate astea, fostul decar al naționalei a dezvăluit că există o singură echipă pe care nu ar putea să o refuze daca îi face o ofertă, Fiorentina:

“Am zis că rămân la naționala de tineret, dar niciodată nu poți să spui sută la sută. Uite, dacă vine o oferta de la Fiorentina, nu am cum să o refuz! Glumesc acum, pentru că a venit Prandelli la Fiorentina și nu mai am loc momentan”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu a jucat cinci ani la Fiorentina, între 2006 şi 2011

  • 143 de meciuri şi 69 de goluri înscrise pentru Fiorentina
  • 77 de meciuri şi 35 de goluri pentru echipa naţională a României
  • FC Arges, Dinamo Bucureşti, ASA Tg Mureş, Petrolul Ploieşti, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Parma, Verona, Inter Milano, Ajaccio, Cesena şi Pune City sunt echipele la care a jucat Adrian Mutu în carieră

„Unul dintre visurile mele e să devin selecţioner şi să antrenez Fiorentina. Echipa naţională e ceva special pentru mine”, a mai afirmat Adrian Mutu.

“Vor veni jucători foarte importanți, dar nu vă pot spune mai multe, avem o strategie. Mă bucur că am șansa de a mulțumi publicului românesc care a fost aproape de mine, atunci când eram la echipa națională. Aș vrea ca tinerii, copiii, să poată intra în contact cu acești jucători, avem nevoie de idoli, de oameni care pot îndruma și inspira”, a spus Adi Mutu în interviu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!