A fost făcut anunțul oficial! Sportivii calificați la Jocurile Olimpice sunt obligați

A fost făcut anunțul oficial! Sportivii calificați la Jocurile Olimpice sunt obligați
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

A fost făcut anunțul oficial! Sportivii calificați la Jocurile Olimpice sunt obligați.

Loturile naționale și sportivii calificați la Jocurile Olimpice vor intra în etapa a doua a vaccinării!

Vaccinul, în concepția lui Eduard Novak, este singura soluție pentru a putea trece peste efectele negative ale pandemiei, care afectează fiecare aspect din viața unui individ, cât și lumea sportului.

Ministerul Tineretului și Sportului anunță că sportivii din loturile naționale și olimpice, precum și cei calificați individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar și membrii staff-ului acestora, vor fi vaccinați în etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

Veste vine ca o mare reușită pentru noua conducere de la Ministerul Tineretului și Sportului, mai ales datorită programului competițional extrem de important din acest an.

Astăzi, Eduard Novak s-a vaccinat alături de colegii săi din Cabinetul Cîțu

Miercuri, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, s-a vaccinat anti-Covid, și i-a încurajat pe toți tinerii și toți sportivii să facă același lucru:

“Ministerul Tineretului şi Sportului marchează o mare reuşită şi vine cu o veste bună, aşteptată de toată lumea sportului românesc: sportivii din loturile naţionale şi olimpice, precum şi cei calificaţi individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi membrii staff-ului acestora, vor fi vaccinaţi în etapa a doua a campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, cea care include populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale. Această măsură a fost aprobată în cadrul şedinţei de guvern de astăzi şi vine ca urmare a necesităţii ca evenimentele sportive din acest an, cel mai important fiind reprezentat de Jocurile Olimpice, dar şi pregătirea sportivilor în vederea participării la acestea, să se desfăşoare cu riscuri minime, din punct de vedere al securităţii sanitare”, se arată într-un comunicat al MTS.

Această măsură a fost aprobată în cadrul ședinței de guvern de astăzi și vine ca urmare a necesității ca evenimentele sportive din acest an, cel mai important fiind reprezentat de Jocurile Olimpice, dar și pregătirea sportivilor în vederea participării la acestea, să se desfășoare cu riscuri minime din punct de vedere al securității sanitare.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!