US Open, fără spectatori

US Open, fără spectatori

US Open se va juca fără spectatori.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a anunţat marţi că turneul de tenis US Open va avea loc în intervalul 31 august – 13 septembrie, la Flushing Meadows, dar fără prezenţa spectatorilor în tribune, scrie AFP, citat de Agerpres.

“Federaţia americană de tenis va lua măsuri extraordinare pentru a proteja jucătorii şi personalul implicat, va exista o curăţenie suplimentară a locurilor, un spaţiu suplimentar rezervat vestiarelor, cazare şi transport speciale”, a anunţat Cuomo pe contul său de Twitter.

US Open va înregistra o premieră nu doar în privința spectatorilor, ci și a participanților. Mai mulți mari tenismeni au anunțat deja că foarte probabil nu vor participa la turneu.

Novak Djokovic, Ashleigh Barty şi Simona Halep şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu participarea la ediţia din acest an turneului american, din cauza evoluţiei pandemiei de coronavirus în Statele Unite şi a măsurilor sanitare preconizate de organizatorii US Open.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!