US Open, fără spectatori

US Open, fără spectatori

US Open se va juca fără spectatori.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a anunţat marţi că turneul de tenis US Open va avea loc în intervalul 31 august – 13 septembrie, la Flushing Meadows, dar fără prezenţa spectatorilor în tribune, scrie AFP, citat de Agerpres.

“Federaţia americană de tenis va lua măsuri extraordinare pentru a proteja jucătorii şi personalul implicat, va exista o curăţenie suplimentară a locurilor, un spaţiu suplimentar rezervat vestiarelor, cazare şi transport speciale”, a anunţat Cuomo pe contul său de Twitter.

US Open va înregistra o premieră nu doar în privința spectatorilor, ci și a participanților. Mai mulți mari tenismeni au anunțat deja că foarte probabil nu vor participa la turneu.

Novak Djokovic, Ashleigh Barty şi Simona Halep şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu participarea la ediţia din acest an turneului american, din cauza evoluţiei pandemiei de coronavirus în Statele Unite şi a măsurilor sanitare preconizate de organizatorii US Open.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!